2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
VOLT

100 nap múlva ismét VOLT Sopronban

Alig vártuk már, hogy újra találkozzunk! Bár egyelőre még csak a monitor előtt ülve készülhetünk a Nagy Találkozásra, alig 100 nap múlva ismét, immáron tizenharmadszorra töltjük meg élettel Sopron utcáit és tereit!

A visszajelzések szerint, a tavalyi volt az eddigi legsikeresebb VOLT. Bár a fesztivállal kapcsolatos legújabb közvélemény-kutatás értékelése még zajlik, a VOLT "dobogós" erényei vitathatatlanok.

A tisztelt közönség zöme úgy vélekedik, hogy a VOLT egyedülállóan színes programmal bír, amely összehasonlíthatatlanná teszi a legtöbb hasonló zenés összejövetellel. A legtöbb VOLT-látogató imádja a fesztiválnak otthont adó várost, azon belül is a Lővér kempinget. A képzeletbeli népszerűségi dobogó harmadik fokán maga a közönség áll, amelyet a hozzászólók "barátságosként" és "jófejként" jellemeznek többnyire.

A szervezők véleménye és szándéka nagyjából fedi a közönség visszajelzéseit. A program tekintetében 1993 óta az a szándékuk, hogy igazán stílusos és egyedi, csak a VOLT-ra jellemző műsorral rukkolhassanak elő évről-évre. Sopron természetesen a szívük csücske, a VOLT pedig azon események közé tartozik, ahol igazán jó arcokkal: csinos csajokkal, kedves fiúkkal: nyitott fiatalokkal találkozhatunk a söröző pultjánál ugyanúgy, mint a nagyszínpad küzdőterének első soraiban.

A 2004-es VOLT után elég magasra került a mérce. Ez azonban cseppet se ijesztette meg a csapatot, sokkal inkább arra ösztönözte őket, hogy az idén még jobb VOLT-ot hozzanak össze, összegezve a tavalyi hibákat és hiányosságokat (szükségesnek látják például a WC-k számának növelését, és az ételkínálat színvonalának javítását), valamint azokat a pozitívumokat, amelyeket mindenképp tovább akartak vinni.

Néhány napra még szükség van ahhoz, hogy a VOLT véglegesnek szánt programját tehessük közzé. Biztosra vehető, hogy a 2005-ös VOLT esetében szükséges a fesztiválterület átrendezése. Részint azért, mert új helyszínekkel is gazdagodik a fesztivál, részint pedig azért, mert már tavaly is voltak olyan időszakok, amikor nehézkessé vált a közlekedés az egyes színpadok között.

A belépőjegyeket május első napjaitól árusítjuk országszerte, valamint a honlapon. A http://www.sziget.hu/volt/hirek/  honlapon várják észrevételeidet, javaslataidat! Számoljunk vissza együtt július 6-ig!

[2005.04.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még