2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Deadcode
Kapcsolódó események
HS 10 - HYPERSPACE
[2006. április 22.
szombat este/éjjel]

Tíz éves a Hyperspace

Április 22-én rendezik az ünnepi rendezvényt.

Magyarország elsőszámú techno projektje nem csak a legnagyobb, de a legelőremutatóbb party-sorozatként van jelen a hazai elektronikus szcénában. S bár az évek alatt sok minden változott mind a globális klubélet ízlésében, a Hyperspace mégis mindvégig hű maradt az eredeti elképzelésekhez és célokhoz. Legyen bár a hangzás kemény, könnyed, kalandos vagy katartikus, a lényeg egy: techno mindig a legaktuálisabb formában; techno tűzön, vízen át.

Nem csoda, hogy szinte észrevétlenül elrepült tíz év. Túl vagyunk 57 Hyperspace-en, 9 helyszínváltáson, 8 válogatásalbum és mix CD megjelenésén. Megcsodálhattuk több mint 120 külföldi és magyar lemezlovas fenomenális játékát – a külföldi DJ-k 98 százaléka a Deadcode meghívásának eleget téve játszott először Magyarországon. Mondjuk mindezt többes számban, hiszen az évek során több mint 130.000ren voksoltatok a Hyperspace-re. A tizedik évfordulót is együtt ünnepelhetjük április 22-én, az 1500 főre limitált (!!!!) exkluzív line up-pal büszkélkedő születésnapi partyn, különleges mód a Bedben. Egyszeri és megismételhetetlen alkalom a technozene iránti elkötelezett tisztelet és szenvedély kimutatására, melyet a sztárfellépő SVEN VÄTH és JOHANNES HEIL csak tovább erősít.

SVEN VÄTH pályafutását, vagy legalábbis az európai techno- és klubéletben betöltött vitathatatlan főszerepét zenei ízléstől függetlenül szinte mindenki ismeri. Érthető, hisz a frankfurti elektronika atyja már 82ben lemezlovasként kereste kenyerét, és azóta sem sikerült ’kikopnia’. Épp ellenkezőleg: mintegy hatodik érzéktől vezérelve tévedhetetlen szimattal talál rá újabb és újabb zenei hullámokra a techno végeláthatatlan útvesztőjében. Hogy valóban az ő érdemeit dicséri-e egyes irányzatok felfuttatása és sikere, vagy ’csupán’ kiváló megérzései vezették jókor jó időben jó helyre – nos, ezt nehéz megállapítani. Annyi azonban bizonyos, hogy személye mára szimbólummá vált, jelentőségét vitatni pedig szerte a világon botor dolog. Bármit játszott, a tömegek imádták érte.

[2006.03.28.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még