2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Guns 'N Roses
Kapcsolódó Kiadványok
Guns N’ Roses: Chinese Democracy
Guns N’ Roses: Use your illusion
Kapcsolatok
Guns N’ Roses

Újra egyesül a Guns 'N Roses: egy este erejéig teljes lesz a csapat  

Arról azonban még nincs információ, hogy a legendás rockbanda zenélni is fog-e együtt a Rock and Roll Híressségek Csarnokába való beiktató ceremónián – adta hírül a Billboard.com.  

„Tudom, hogy az összes eredeti bandatag ott lesz” – jelentette ki Dizzy Reed billentyűs, aki a legrégebb óta tagja a jelenlegi csapatnak. „Nem tudom pontosan, hogy mi fog történni. De abban az egy dologban biztos vagyok, hogy mind ott leszünk, és jól fogjuk érezni magunkat. Én viszem a jó a hozzáállásomat, a tiszta fejemet és a hálás szívemet” – tette hozzá.

A rajongók körében már egy ideje megy a pletyka arról, hogy a frontember Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin és Gilby Clarke gitárosok, a basszeros Duff McKagen, valamint Steven Adler és Matt Sorum dobosok a ceremónia idejére felfüggesztik nyilvánosan folytatott nézetkülönbözőségeiket, és április 14-én újra kezükbe veszik a hangszert.

Senki sem biztos azonban abban, hogy valójában mi és hogyan fog történni, ráadásul Steven Adler is kétségeit fejezte ki az együtt zenélés lehetőségével kapcsolatban. Mindeközben Reed azt mondja, ez nem is volt beszédtéma közte és Rose között, mióta tavaly decemberben bejelentették a 2012-es év csatlakozóit.

„Őszintén szólva, nem beszéltünk erről. Nem tudom mikor, miért vagy hogyan zajlik majd le. Ez nem egy olyan dolog, ami minden nap megtörténik. Szóval nem igazán beszélünk erről. De abban is biztos vagyok, hogy egy ponton beszélnünk kell majd róla” – magyarázta Reed.

A billentyűs „királynak” nevezte a rock halhatatlanjai közé kerülést „különösen azokra az emberekre gondolva, hogy akik már tagjai a halhatatlanoknak, és akik segítették azzá tenni a rock 'n' roll-t ami”.

Hozzátette, hogy azon emberek miatt is izgatott, akik az elmúlt években támogatták a Guns 'N Roses-t. Szerinte ez nagyszerű élmény számukra is, és ez az, ami számára a legfontosabb dolog.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Ezt is érdemes megnézned.

A Guns ’N Roses jelenlegi felállásáról elmondható, hogy többet zenél, mint ünnepel. Egy aréna-turnét követően 2011-ben a zenekar hét club és színház koncertet adott: hármat New York City-ben és Chicagoban, valamint egyet-egyet Detroitban, Silver Springben, Marylandben és Atlantic Cityben. A banda február 10-i koncertjén a New York-i Roseland Ballroomban Rose és társai egy 150 perces show keretében mutatták be az Appetite for Destruction slágereit és néhány mély vágását a Chinese Democracy-nak.

„Mindig jó dolog egy kicsit megváltoztatni dolgokat, és közelebb kerülni a tömeghez. Természetesen egy-két dolgot kisebbre kell vennünk. A színpad nem lesz olyan nagy. Remélhetőleg nem lesz olyan sok pirotechnika – nagyobb biztonságban érzem magam, ha nincs” – avatott be a részletekbe Reed.

A Guns ’N Roses május közepén már újra nagy színpadon játszik, akkor kezdődik ugyanis európai turnéjuk, melynek keretében fesztiválokon és sportcsarnokokban (is) fellépnek majd.

-kiko

[2012.02.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még