2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Progresszív öltözködés a virtuális generációnak 

A divat világában 12 évvel ezelőtt jelent meg a Cyberdog márka és a mai napig megmaradt piacvezető márkának az underground szférában. Egyértelmű vezető szerepe van a mai „cyber fiatalság kultúrájának” megteremtésében. A cég komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy mindig lépés előnyben legyen a divat evolúciójában, fontos számára, hogy a trendet vezesse, és ne kövesse.

A Cyberdog ruhákat viselni ma már egy életstílus, amely az önmegvalósításra ad lehetőséget az igazi partyarcoknak. Kollekcióinak üzenete, hogy vállald fel önmagad, egyéniségedet és lázadj a hétköznapi szürkeség ellen!

Termékeinek egyedülálló fizikai megjelenésével arra ösztönözz, hogy minél kifejezőbb legyél. Különleges stílusú party ruhái a világ bármely részén megállják helyüket. A Cyberdog márka elsősorban érdekes hangreaktív ritmusra, ütemre lüktető pólóinak; uv-fényben erősen világító ruháinak; valamint különféle egyedi mintáinak köszönheti ismertségét a partyarcok világában.

A Cyberdog nagy figyelmet fordít ruháinak különlegességére, extrémitására. Olyan tervező team-mel dolgozik, akik szakmailag a legmegfelelőbbek arra, hogy a legjobban vissza tudják adni azt az életérzést, amit ez a márka képvisel. A Cyberdog próbálja technológia határait is túllépni, és folyamatosan fejleszti előállítási technikáit, hogy minél különlegesebb anyagú és formájú nyomott mintákat, valamint minél érdekesebben villogó kijelzőket hozzon létre.

A Cyberdog fő boltja Londonban, Camden-ben található, ami önmagában is a világ leghíresebb cyber boltjává nőtte ki magát, hiszen hetente több ezren látogatják meg a katakomba jellegű üzletet. Azzal a szándékkal alakították ki az üzlet dekorációját és használtak különleges fényeket, hogy a vásárlás élményé, interaktivá váljon. Az üzlet egy olyan hely legyen, amit élvezet meglátogatni, ahol a művészet és a ruha otthon érezheti magát.

[2006.04.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még