2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Megasztáros vezeti az MTV zenei valóságshow-ját
Kapcsolatok
Koós János
Kovács Kati
Aradszky László
Mary Zsuzsi
Payer András
Abebe Dániel "Bebe"
Gallusz Nikolett
Gáspár László (Laci)
Bella Levente
Szenes Iván

Megasztáros vezeti az MTV zenei valóságshow-ját!

Koncertek, kulisszatitkok és retró-életérzés az m1-en: örökzöld slágerek, közkedvelt előadók és egy farmotoros Ikarus-busz. Három, kettő, egy, start!

Húsvét hétfőn – este 9 órakor – debütál a képernyőn a Magyar Televízió új szórakoztató koncert-körútja, a SZENES-TURNÉ. A közszolgálati valóságshow-ban Szenes Iván felejthetetlen dalai versenyeznek adásról adásra a helyi közönség és a nézők kegyeiért. 7 állandó szereplőt (Koós János, Kovács Kati, Aradszky László, Mary Zsuzsi, Payer András, Gallusz Niki, Bebe) visznek turnéra az országban. A turnévezető Bakacsi Béla. Aki pedig mindezt a helyszíneken összefogja, Bella Levente. Egyebek mellett Vác, Budapest, Kisbér, Békéscsaba felé követhetjük a farmotoros Ikarus-busz utasainak életét. A népszerű szerző személyesen készíti fel az előadókat, aktív résztvevője a műsornak – a háttérből. Jól ismert meglepetés-vendégek is csatlakoznak a fellépőkhöz, köztük Bodrogi Gyula, Voith Ági, Túri Lui és Gáspár Laci. A koncert-helyszíneken megszavazott dalokból áll össze a 8. adás anyaga és ott derül majd ki, melyik a legnagyobb túlélő sláger, vagyis melyik a legnépszerűbb Szenes-dal.

Az első adásban a következő dalok szerepelnek: Koós János: Kit érdekel, Aradszky László: Mások vittek rossz utakra engem, Mary Zsuzsi: Lehet, hogy túlságosan szerettelek, Payer András: Szeretni bolondulásig, Gallusz Niki: Nehéz a boldogságtól, Bebe: Lazítani, Túri Lui: Hosszú forró nyár, Finálé: Nem csak a 20 éveseké a világ.

A Szenes-Turné egy valóságshow, de más, mint az eddigiek

Szenes Iván szerint a legszebb randevú, találkozás a közönséggel, a legnagyobb kitüntetés, az ő szeretetük és a legnagyobb öröm, hogy ezt érzem a nézőtér jobb és bal oldalán egyaránt.

- A műsor alcíme nem véletlenül a Slágerek túlélő show-ja, hiszen végtelen boldogság látni, hogy hosszú évtizedeket is túléltek a műveim. Az idősebb generációkban még elevenebb az emlék, hiszen az utolsó százasuk elköltésekor ők énekelték azt, hogy: Isten veled, édes Piroskám, vagy amikor kikapott a válogatott, hogy: Kicsit szomorkás a hangulatom máma… Az pedig, hogy Nem csak a 20 éveseké a világ, különösen szállóige lett manapság, amikor már a 40 éveseket is hajlamosak egyesek, egyes helyeken öregnek tekinteni. Ezeket a gondolatokat szedtük csokorba – furcsa, felemás műfajt teremtve. A Szenes-Turné egy valóságshow, de más, mint az eddigiek. Nézőként nem szívesen láttam hasonló produkciókban, hogy kiesnek, elbuknak a szereplők. Arra törekedtem, hogy nálunk a szép, a jó, a bent-maradás domináljon. Itt nincsenek vesztesek. A dalok versenyeznek. Persze, az igazat megvallva, ha egy-egy olyan dalszövegem, amelyhez személyes élményem fűződik, nem úgy szerepel, ahogy szeretném, akkor egy kicsit az én hangulatom lesz szomorkás. – zárta gondolatait a slágergyáros Szenes Iván.

[2006.04.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még