2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Szulák Andrea
Hevesi Tamás
Crystal

Húsvéti zenés meglepetés

Húsvét vasárnap este is várja a nézőket a Magyar Televízió zenés szórakoztató műsora, a Krém, ismét tele édes meglepetésekkel. Nagy Tünde és Rákóczi Ferenc műsorvezetők vendégei ezúttal is jeles sztárok lesznek, akik örömmel vállalták a Krémben megszokott feladatokat.

Az egyik legismertebb magyar sztárcsapat, a Crystal érkezik elsőként a Krém húsvéti színpadára, legújabb slágerükkel, melynek címe: Ha arra ébredek. Érkezik Szulák Andrea, aki ezúttal nem kérdez, hanem válaszol, de leginkább énekel, és mindjárt a műsor elején átad „egy darabot a szívéből.”. Máté Péter régi sikerdalával érkezik a színpadra Andi, akit a világjáró Hevesi Tamás követ, és el is énekli, hogy az a bizonyos világ a miénk…

Mire az asztaltársaság teljessé válik, a hangulat is egyre fokozódik, köszönhetően elsősorban az örökké vidám Kasza Tibinek, akiről rajongói azt tartják, hogy kevés nála jobb humorú ember él a Földön… Együttestársai, Kasza Gábor és Lajtai Kati ugyan ritkán jutnak mellette szóhoz, akkor viszont ők is ontják a szórakoztató történeteket. Közismert tény, hogy Tibi és Kati 8 éven keresztül egy pár voltak, ma már csak barátok, így még pikánsabb, hogy Szulák Andi dalát szerelmes duettként adják elő. Ez a C’est la vie című betétdal, a Miniszter félrelép című sikerfilmből, most kiderül, hogy hangzik amúgy Crystal-módra. Andinak sem kevésbé izgalmas feladat jut, Hevesi Tamás reklámokból is jól ismert slágerét, a Presser Gábor által komponált Ezt egy életen át kell játszani című dalt énekli, a tőle megszokott lendülettel és vehemenciával. Hevesi Tamásnak pedig 2005. legtöbbet játszott rádiós slágere a kölcsön-produkció, ez a Crystal Sosem múlik el című dala, amely szövegének megtanulása igénybe vette Tamás memóriáját. Persze, remekül vette az akadályt…

Érdekes fordulatok váltják egymást a beszélgetésben, például megtudjuk, mit tanácsolt annak idején egy neves kiadó a bemutatkozó anyagát átnyújtó Crystal együttesnek. Kiderül, hogy milyen posztra tartaná alkalmasnak a mostanában labdarúgó-edzőként is tevékenykedő Hevesi Tamás az asztaltársaság hölgytagjait. Merthogy nem akármilyen csapatot, hanem női focicsapatot navigál a kitűnő muzsikus, hatalmas lelkesedéssel. Andrea elmeséli, milyen meglepetést tartogat az őt kedvelőknek az idei őszre, amelynek ezúttal sem tévéhez, sem színházhoz nincs semmi köze.

A jókedvű csevegés közben eljön az örömzene ideje is: felcsendül egy örökzöld latinos sláger, a Quando, quando, Szulák Anditól, színpadra idézi a U2 emlékezetes dalát, a With or without you című szerelmi balladát Hevesi Tamás, és mivel nem tudott választani kedvenc dalai közül, mindjárt két világslágert is a Krém színpadára idéz a Crystal. A fináléban pedig rutinos és összeszokott kórusként működnek a kitűnő énekesek, a választott búcsúdal pedig Hevesi Tamás korábbi együttesének, a Névtelen Nullának legendássá vált slágere, amely a jól ismert csíkos napernyőről szól… Szóval a műsor sztárvendégein igazán nem múlik: ők mindent megtesznek, hogy ők legyenek az elsők, édes szórakozást ígérve az ünnep estéjére is!

[2006.04.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még