2024. március 19. | kedd | József, Bánk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Alice Cooper (Vincent Damon Furnier)

Alice Cooper: "Szabaduljatok meg a bársonygatyáktól!"

Alice Cooper épp csak beugrott a The Sun szerkesztőségébe egy élő webchat erejéig, ahol többek között arról is beszámolt, hogy többször meghívta barátját, Johnny Depp-et, hogy turnézzon vele. A rock legenda emellett tippeket is adott a hosszú távon is sikeres házasságokat illetően, és azt is elárulta, hogy nem árt a rock ‘n’ roll-hoz egy löket tesztoszteron.  

Miután már állt egy színpadon a mozisztárral Cooper elmondta: „Johnny azért jött Hollywood-ba, hogy gitározzon. Nem azért, hogy színész legyen. Mindig azt mondom neki, ’ha igazán turnézni akarsz, szólj nekem és velünk jöhetsz’. Nem lennék meglepve, ha megtenné.”

Egyben szólt mai rock rossz helyzetéről is, a feltörekvő csillagocskákat nógatva vele: „Hagyjátok a nyúlbéla rock-ot! Legyetek rocksztár! Hallgassatok Iggy And The Stooges-t, korai Who-t és korai Rolling Stones-t. A zenekarok annyira félénkek. Mindig mikor látok egy új bandát az jut eszembe: ’Miért féltek annyira attól, hogy rocksztárok legyetek?’ Legyetek ellenszenves rock ‘n’ roller-ek. Szabaduljatok meg a bársonygatyáktól!”

Alice Cooper házassága feleségével Sheryl-lel legendásnak mondható, immár 36 éve tart, ami ritka a rock ‘n’ roll életmódban. Adódik a kérdés, mi a titka a hosszú házasságnak? A sztár válasza egyszerű: Vedd el azt az embert, akibe szerelmes vagy.

„Soha ne tegyél semmi olyat, amivel megbántod azt, akit szeretsz. És srácok, emlékezzetek, a romantika mindig sokkal fontosabb, mint a szex!”

Tavaly Cooper kiadta 19. szóló stúdió albumát, a Welcome 2 My Nightmare-t, ami az 1975-ös Welcome To My Nightmare című koncertválogatás régóta várt folytatása. Beiktatták a Rock And Roll Hírességek Csarnokába is, az eredeti Alice Cooper band mellett. Az énekes 1975-ben vette fel a csapat nevét és folytatta szólóban, legnagyobb slágere 1987-ben a Poison lett.

Józanul is őrült

A színpadon nyújtott fenyegetően hátborzongató „alakítása” ellenére a detroiti születésű Alice a kemény rock társadalom széles körben kedvelt tagja lett. A zene azonban csak az egyik oldala az éremnek, a legenda „főállása” mellett filmszínész, restaurátor és rádiós műsorvezető is!

Alice – aki mindemellett lelkes golfrajongó – önmagát játszotta a Wayne Világa című klasszikusban és Freddy Krueger apját a Rémálom az Elm utcában című moziban. 1996-ban Heródes királyként tűnt fel a Jézus Krisztus Szupersztár című West End-darabban.

A mámoros életvitel azonban őt sem kerülte el: alkoholfüggősége azonban már a múlté, a ’80-as évek közepe óta abszolút józan életet él.

-kiko-

 

[2012.08.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.18.]
gazda szolgáltatás [2024.03.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
Az Amaranthe & Dragonforce...

A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Februárban - hat alkalommal - Budapesten...

Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
Bestiális este a Barba Negrában
beszámolók még