2024. július 15. | hétfő | Henrik, Roland nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
MusicalTárs
Kapcsolódó Kiadványok
Feke Pál: Musical
Kapcsolatok
Feke Pál
Nagy Sándor
Serbán Attila
Musical
Nádasi Veronika
Kapcsolódó események
MusicalTár(s) 2.
[2006. május 6.
szombat 19:00]

Meglepetések a második Musical Tár(s)-on

Nemrégiben indult útjára egy újabb musical-koncert rendezvénysorozat, MusicalTár(s) néven. Az elsőre még Valentin nap alkalmából került sor februárban, és most, május 6-án a második is lezajlott, nagy sikerrel, de erről már előre gondoskodott a fellépők névsora.

A meghívott vendégek egytől egyig a Madách-színház tehetséges, fiatal énekes-színészei: Nádasi Veronika, Nagy Sándor, Nagy Lóránt, Feke Pál és Serbán Attila.

A hangulatról az est két főszereplője és konferansziéja Nagy Sándor és Feke Pál gondoskodtak, akik olykor dalba foglalt konferálással szórakoztatták a nagyérdeműt.

Az első rész egy Anna Karenina blokkal indult, s ennek hála, többekben felmerült a gyanú: nem megfelelő előadásra vettek jegyet. A bevezetőben Remek előadáelhangzott számokat Nádasi Veronika, Nagy Sándor és Nagy Lóránt adták elő. Esküvő (Nagy L.-Nádasi-Nagy S.), ezt a Miért? című szám követte (Nagy L.-Nádasi), majd a Veszekedés (Nagy L.-Nádasi) és végül az Álmot küldj (Nagy L.) következett. Ezzel véget is ért a prológ, és istenigazából a „húrok közé” csaptak a fellépők, Feke Pál I’ve ot life-ot énekelt magyarul, őt Serbán Attila követte az Árnyékdallal a Mozart!-ból.

Elhangzott egy dal a méltán elhíresült West side Storyból is, kicsit másképp, mint azt megszokhattuk, duettben hallhattuk a Maria c. számot Nagy Sándortól és Serbán Attilától. Kifejezetten jót tett a dalnak a popos beütés és a két nagyszerű énekes hangja is. Feke Pál meglepte még a közönséget, és kollégáját is azzal, hogy a Nagyot nőtt az árnyék című dalt németül kezdte (Serbán Attila kedvéért, akiről köztudott, hogy Bécsben az Elisabethben Rudolf szerepét játszotta). A hangulatot azonban még mindig tudták fokozni, egyénien előadott dalokkal, ilyképpen kellemes színházat is varázsolva elénk, hisz mindannyian kitettek magukért.

Megérdemelt ováció

Az est egyik meglepetése Sajtos Nóra volt, aki a Mozart!-ból a Forgog a tánc című dalt énekelte, kellemesen fátyolos, ám erős hangon adott elő, kiérdemesülve ezzel az ovációra, amit meg is kapott

Kissé felsorolásszerűen, még néhány elhangzott dal: Sztárcsinálókból Történelmi lecke (Nagy L- Serbán), illetve ugyanebből a darabból a Holnap (Serbán), valamint végre hallhattunk Funny Girlből is számot Nádasi Veronikától, aki a tőle megszokott csodás hangon és izgalmas mozgással fűszerezve adta elő a dalt. Aztán jött egy kisblokk a Hotel Menthol-ból is: Hotel Menthol (Feke Pál, aki megmozgatta a közönséget egy kicsit, gondolván, ne csak üljünk, bulizzunk is), valamint a Cha-cha-cha (Nádasi Veronikától, aki újfent elkápráztatta a nézőket). Nagy Lóránt a Fame című musical egyik dalával, a Megőrjít-tel tarolt, bár eléggé sajátos stílusban adta elő, átalkalmazva azt a Színművészeti Egyetem köreibe, egyik tanára nevét is belekeverve a történetbe.

Az estet egy Jézus Krisztus Szupersztár blokk zárta: Minden nagyon jól van (Nadasi-Feke-Serbán), Utolsó Vacsora (Feke-Serbán) és végül a Szupersztár (Nádasi-Nagy S.-Nagy L.-Feke-Serbán), s eme ötösfogatban Nádasi Veronika „játszotta” a „nyolctagú női kórust”.

Ráadásként a Rent-ből hangzott el egy szám, a Szerelem évszakai, így igazán nem panaszkodhattunk, kitűnő kezdés után a befejezés is elismerésre méltó volt, s előre kijelenthetjük: a következőn is érdemes lesz ott lennünk augusztus 20-án a Corinthia Aquincum Hotelben!

Sík Bernadett

[2006.05.11.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Murao 2006.05.12. 21:49 • [1]
Csak egy észrevételem volna.
Nem augusztus 20.-án hanem 25.-én lesz a következő Musical Tár(s)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
2016 februárja után második alkalommal...

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
beszámolók még