2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Lola
Exotic
Krisz Rudolf (Krisz Rudi)

Édes meglepetésre készül Lola, Krisz Rudi és az Exotic

Mindig édes, mindig csábító – de most aztán különösen az lesz az MTV vasárnap esti műsorán a Krém! Nagy Tünde és Rákóczi Ferenc műsorvezető társaságában ezúttal két ifjú sztár mellett egy nagy visszatérő zenekar édesíti meg a nézők hangulatát.

A sztárparádét Krisz Rudi nyitja, aki bár évek óta jelen van a magyar popzenei piacon, még mindig csak huszonöt éves. Romantikus slágereit évekig dúdoltuk, most viszont igazán temperamentumos dallal érkezik, a színpadot csaknem „Hullámzó sivatag”-gá változtatja. Megtudjuk tőle, hogy egy világhírű külföldi kiadó felfedezettjeként ennek a dalnak hogy készült a klipje a varázslatos Indiában, és azt is elárulja, hogy milyen néven ismerhetik meg őt a brit zenerajongók, hiszen ezt a szerezeményt már több angol rádió is rendszeresen játssza.

Rudinál nehéz fiatalabb előadót találni, azért a Krémnek sikerül, hiszen érkezik Lola, napjaink egyik legtöbbet játszott, legnépszerűbb rádiós slágerével. Hát igen, Hallja meg a világ, hogy a bájos ifjú hölgy, bár még nincs tizennyolc, már hosszú évek óta színpadon van, rajongótábora napról napra nő és bizony zenével és zenén kívül is komoly tervei vannak.

Lola még a világon sem volt, Rudi pedig egészen apró gyermek volt, amikor is Magyarországon szemtelenül fiatal zenészekből megalakult egy sikercsapat, az Exotic zenekar. A nyolcvanas évek végén-kilencvenes évek elején fénykorát élő sikercsapat tagjai éppen ezért még ma sem veterán zenészek, hanem aktív fiatalok, akik egyéb zenei területeken tevékenykedtek az elmúlt években, de a zene szeretete és a Krém felkérése újra összehozta őket. Sipos F. Tamás és a Tabár-fivérek (István és Zoltán) úgy gondolták, hogy a régi bevált sikerek mellett aktuális lenne egy-két új dal bemutatása is. Így a Krémben debütál egy remek dal, a legújabb slágervárományos Exotic-nóta, Álmaimban éjjel címmel, amely minden bizonnyal hamarosan a rádiókban is hallható lesz majd. A fiúk elárulják, milyen terveik van a közeljövőben, és persze, néhány régebbi élményt is felidéznek majd.

Három műszaki forró szerelem

De közben nem maradnak el a Krém igazi édes meglepetései sem, elsőként a kölcsönvett dalok sorával. Lola Krisz Ruditól énekel, a lírai dalt még líraibb hangulatban adja elő, kristálytisztán dalolja, hogy mennyire keresi a szót, hogy elmondja… Rudi megküzd az Exotic kacifántos dalszövegével, amikor is átéli és átérzi, mit jelent a 24/24 és a „három műszaktól forró szerelem”… A Házibuli 2. című film egykori nagy slágerével Rákóczi Feri nosztalgiája után az Exotic küzd meg, hiszen kiderül, hogy Sipos F. Tamás még életében nem énekelt ilyen romantikus dalt…

A kedvenc dalok sem kevésbé különlegesek, példaképétől, Madonnától varázsolja a La Isla Bonita-t színpadra Lola, egy szál zongorával énekli a híres Bohemian Rhapsody-t Krisz Rudi, és klasszikus hangszerelésben csendül fel a Beatles-klasszikus, a Yesterday, az Exotic előadásában.

A vidám műsor végén természetesen ez alkalommal természetesen egy „újrafényezett” Trabanton távoznak a szereplők, a nézők pedig ismét számolhatják a napokat, mikor jön már a következő vasárnap este, a Krém édes meglepetéseivel!

- Freund Judit -

[2006.05.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még