2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nézd meg a csinos énekesnő, Szirmai Móni új klipjét
Május 2-án jelenik meg Szirmai Móni első lemeze
Szirmai Móni erotikus klipje
Nézd meg elsőként Szirmai Móni, magányról szóló klipjét
Kapcsolódó Kiadványok
Szirmai Móni: Nem voltam én
Kapcsolatok
Szirmai Móni
Legnépszerűbb csengőhangok

Szirmai Móni nem kellett a Megasztárnak

Szirmai Móni jelentkezett az első Megasztárba, de a versenyre nem hívták be. Ő azonban ezen cseppet sem szomorkodott, hanem saját útját járva elkészítette bemutatkozó szólólemezét. A Nem voltam én című korong a napokban jelent meg.

- Korábban a Leslie Music zenekar tagjaként számtalan bálon és lakodalomban énekeltél. Miért döntöttél, hogy szólóban folytatod?
- Nekem nem egy mai döntés volt a szóló karrier, hiszen gyermekkorom óta határozottan tudtam, hogy énekesnő szeretnék lenni. Azt is tudtam, hogy a célom megvalósításához rengeteg lépcsőfokot meg kell tennem, így mint minden tini lány az első lépésként én is először a dezodoros dobozt használtam mikrofonnak és a tükörbe énekeltem, majd jöttek az iskola szereplések aztán szépen sorban a célhoz vezető út minden lépcsőjét megjártam. Azt hiszem az egyik ilyen "lépcsőfok" volt a zenekari éneklés is, de nagyon szép volt, örök emlék marad és igazi lecke volt nekem a szólóénekesi induláshoz.

- A hazai poppiacon elég sok az énekesnő. Te miben vagy más, mint a többiek?
- Nem hiszem, hogy ebben a szakmában valaki más lenne, mint bárki, minden énekes és énekesnő ugyanazt teszi, a közönségnek próbál örömet nyújtani. Most én is beállok ebbe a sorba, azt hogy helyet kapok-e, sokban rajtam is múlik, hiszen meg kell találnom a saját közönségem és később meg kell őket tartanom. Ehhez viszont minden fellépésen jó bulit kell csinálnom. Kitűnni sem szeretnék, bár ha úgy lesz, hát legyen, örülnék neki.

- Napokban jelent meg az első lemezed a Nem voltam én. Miért érdemes meghallgatni?
- Igazi Szirmai Móni album lett, valójában minden egyes dalt nagyon magaménak érzem, függetlenül attól, hogy nem én írtam. Igazi romantikus alkat vagyok, így szinte kivétel nélkül minden dal a szerelem körül forog, beleértve egy kis erotikát is, hiszen nem csak érzelmekről, hanem testi vágyakról is énekelek. Ezért úgy gondolom, hogy nő-férfi, fiatal-idősebb egyaránt hallgathatja az albumot, hiszen ezek az érzések, amikről énekelek, nemtől és kortól független. A dalokon kívül pedig minden lemezvásárlónak szeretnék bővebben bemutatkozni, ezért egy nagyon szép multimédiát is találhatnak az albumon, ami mondhatnánk, hogy egy kisebb website, hiszen videoklip, fotógaléria, biográfia és hasonló dolgok láthatók benne. Mivel első szóló albumról van szó, szeretnék majd egy partit szervezni, amiről igazából most még nem tennék említést, viszont ezen a partin egy valaki, aki megvásárolja a lemezemet egy Laptop-ot fog ajándékba kapni. De erről a weboldalamon a www.szirmaimoni.com -on olvashatnak.

- A manapság több zenésznek a népszerű tehetségkutatóban indult a pályafutása. Benned nem merült fel, hogy benevezel egy ilyen énekversenybe?
- Meg kell hogy mondjam, én is résztvettem rengeteg tehetségkutató versenyen, jelentkeztem az első "Megasztár"-ba is, de nem hívtak be. Nem keseredtem el, mentem a magam útján tovább és láss csodát két évvel később verseny nélkül is megjelent első lemezem.

- Mit teszel azért, hogy befuss és népszerű énekesnő legyél?
- Már mondtam, hogy sok minden rajtam múlik, a tőlem telhető maximális energiát fogom adni saját magam népszerűsítése érdekébe, bízom a körülöttem dolgozó emberekben is, de a legfontosabb dolog, nem igazán rajtunk múlik. Az igazi népszerűsítésben a média a fő elem, remélem "jóban leszünk", és akkor minden sínen lesz.

- Bíró Zsolt -

[2006.05.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még