2024. június 10. | hétfő | Margit, Gréta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Oldtimerek Hétvégéje a Vasúttörténeti Parkban - jegyek itt

Az Oldtimer Show Kft. a 2012-ben oldtimer kiállítás nélkül maradt Vasúttörténeti Parkban újjáéleszti a hagyományt és 2013. tavaszán nagyszabású oldtimer kiállítást szervez. Március 15-17. között „Oldtimerek Hétvégéje” néven veteránjármű kiállítást rendeznek, számos szabadtéri programmal kiegészítve.

Ez a hétvége lesz a Vasúttörténeti Park szezonnyitója is, melyre természetesen a Vasúttörténeti Park is gőzerővel készül. A park teljes területe ki lesz csinosítva márc. 15-re!

A rendezvény tematikája a következő lesz: A mozdony fűtőház első csarnokában a nyugati világ veterán autói és motorjai lesznek kiállítva. A mozdony fűtőház második csarnokában a KGST korszak veterán autói és veterán motorjai kerülnek bemutatásra. Közvetlenül a fűtőház előtti murvás területen az USA nagyvasak lesznek láthatók, az „USA karnevál” területén. Mellette lesznek elhelyezve az oldtimer járműveket kiszolgáló vállalkozások. A mozdony fűtőház előtti mozdonyforgatónál látványos vasútikocsi kiállítást rendezünk be. A kiállítást idegenvezetők fogják bemutatni és a vasúti kocsikra felmehetnek majd a látogatók.

A másik mozdonyforgatónál gőzmozdony kiállítást láthat a közönség. A bejárat előtt lévő „VIP parkoló” lesz az oldtimerek parkolója, amely a klubtalálkozók és a rendezvényre oldtimer autóval vagy oldtimer motorral érkező látogatók parkolója lesz. A VIP parkolóban elhelyezett járművekre biztonsági őrök fognak vigyázni. A VIP parkoló díjmentes lesz, de ide csak muzeális minősítéssel rendelkező járművek állhatnak be. A rendezvényre személyautóval vagy busszal érkező vendégek részére 500db autó elhelyezésére alkalmas, „látogati parkoló” áll rendelkezésre, teljesen díjmentesen. Szintén a látogatói parkoló lesz a helyszíne a „youngtimer találkozó”-nak.

A rendezvényen a Vasúttörténeti Park összes interaktív programja üzembe lesz helyezve! Interaktív programok: lóvasút, nosztalgia vonatozás gőzmozdonnyal, mozdonyforgató, sínautózás, hajtányolás, kisvasút egyszerre hat szerelvénnyel és egy újdonság a gyermek ügyességi kerékpárpálya.

A rendezvény területén számos egyéb látnivaló is lesz majd: teherautó és busz kiállítás, vursli, élő zene, vurlitzer, arcfestés, pantomim, gólyalábasok, katonai tábor.
A füves és sétányos területeken lesznek majd a vendéglátó egységek: lángos, faszénen sült kürtős kalács, rétes, minőségi kávék, üdítők, pörkölt, grill ételek, édesség, vattacukor, stb…

Jegyek ITT.

A rendezvény kiállítási részén a magángyűjtők és a klubok oldtimer járművei részére díjmentes bemutatási lehetőséget biztosítunk, meghívásos alapon. A kiállításra a következő kategóriákban lehet jelentkezni:
antik autók, oldtimer autók
USA autók
KGST autók
youngtimer autók (csak a találkozóra lehet jelentkezni)
antik motorok, oldtimer motorok
Magyar motorok
eredeti állapotban megőrzött, de hiánytalan veterán autók és motorok
veterán teherautók és buszok
veterán katonai járművek, veterán hadi eszközök, veterán katonai öltözet
stabil motorok, traktorok és egyéb mezőgazdasági gépek
A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: info@oldtimershow.hu Kérjük, hogy a benevezni kívánt járművekről 1-2db fotót, a tulajdonos mobil telefonszámát és a lakhely (utca és házszám nem kell) megnevezését is küldje el. Szokás szerint a részvételre jelentkező járművek mindegyikének egy előszűrésen kell majd átesni. Továbbra is alapelvünk, hogy minden járműtípusból csak 1-1 példányt állítunk ki. Amelyik típusból elfogadtunk egy nevezést, abból a típusból már nem tudunk másikat befogadni a tavaszi kiállításra. Talán majd az őszi Oldtimer Show-ra! A jelentkezési sorrend is számít. Kérjük a jelentkezők megértését e tárgykörben. A kiállítás legszebbjeit díszes serlegekkel jutalmazzuk majd, melyeket a kiállítás szakmai zsűrije fog odaítélni. A szakmai és a szervezői díjak száma 25db lesz.

Várjuk a nosztalgiázásra vágyó közönséget a Vasúttörténeti Parkba, márc. 15-17-ig, az Oldtimerek Hétvégéjére! 

[2012.12.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.09.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.07.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még