2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Make Do And Mend

Make Do & Mend koncert a Dürerben - jegyek itt

Az amerikai csapat 2013. március 5. 19:00-tól lép fel Budapesten.

A modern hangzású punkzene a stílust nem ismerők számára talán furának tűnhet, azonban azt a zenei közeget, amely egy Transittal vagy épp egy Polar Bear Clubbal fémjelzi magát, mindenképp érdemes figyelemmel kísérni. A színtér egyik legcsillogóbb ékköveként számon tartott amerikai Make Do And Mend a kezdeti pop-punk hatásokat levetkőzve már 2009-ben letett az asztalra egy olyan EP-t (Bodies Of Water), amely magában elegendő ok kell legyen ahhoz, hogy senki ne akarja elmulasztani az utóbbi idők egyik legnagyszerűbb punkzenekarának harmadik budapesti koncertjét.

Lájk, ha szeretsz koncertre járni

Persze az indokok itt nem érnek véget, hiszen a Touché Amoré-val kiadott közös split után érkező End Measured Mile című nagylemez levett mindenkit a lábáról, aki egy kicsit is hajlandó volt időt áldozni a banda dalaira. Hiszen hogy ne lehetne szeretni egy olyan albumot, amely a punk nyersességén túllépve őszinte és mély tartalommal képes kitölteni a rendelkezésére álló időt? Arról pedig végképp ne feledkezzünk meg, hogy a Hot Water Music által kitaposott ösvényen elinduló, post-hardcore hatásokkal fűszerezett kiadvány zenei sokrétűsége is hozzáad ahhoz az értékhez, amit a Make Do And Mend képvisel. Az i-re a pontot a James Carroll által hozott keserédes dallamok teszik fel, aki élőben is tökéletesen képes visszaadni a lemezen hallottakat. A várva várt nemzetközi siker az első nagylemezt követően nem maradt el, így hamar lecsapott rájuk az amerikai fiatalok között egyik legnépszerűbbnek számító Rise Records, akik ezzel jogot is formáltak a banda 2012-es albumának terjesztéséhez.

Jegyek itt a Dürer eseményre.

A sikeres recept néhány összetevőjén kívül a lényeg megmaradt, így az Everything You Ever Loved még mindig egy remekül összerakott, egységes hangulatú kiadvány lett, amely talán csak egy hajszálnyival maradt le a debütáló nagylemez tökéletes összképe mögött. A Make Do And Mend szárnyalása tehát nem ért véget, ezt pedig nem csak lemezen, hanem élőben is képesek bizonyítani, amiről már két ízben is meggyőződhetett a magyar közönség: erőteljes és színvonalas koncertjeik a legkritikusabbak elvárásait is kielégítik, nem csak látvány szempontjából, hanem zeneileg is. Ha nem akarsz lemaradni 2012 egyik legnagyszerűbb punkzenekarának következő, ám eddigi legaktuálisabb budapesti bulijáról, akkor időben foglald le a naptáradban a 2013. március 5-i időpontot, mert ez lesz az a koncert, amelyre évek múlva is örömmel fogsz visszaemlékezni.

New Beat Special:
MAKE DO AND MEND (USA)
APOLOGIES, I HAVE NONE (UK)
DAYLIGHT (USA)
Téveszme (H)

[2012.12.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még