2024. május 14. | kedd | Bonifác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Franciaországot is meghódították az "utca királyai"
Ajánljuk! Menedékre lelt a streetROYAL! 

"Ki vagy már éhezve?! Minden nap hétvége" - Idén is lesz Kexx!  

„Kexx Fesztivál! / Ha ki vagy már éhezve?! Minden nap hétvége! / Kexx Fesztivál! / Mikor ki vagy már éhezve?! / Ugye Te szereted?!” – elég egyszer meghallgatni, és az ember máris nyomja a refrént. Még ha fogalma sincs arról, mi az a Kexx. De mi tudjuk, és el is mondjuk!

„Csajok, bringások, deszkások, reppesek, firkászok, napfény, sör, reggelig tartó partik... Aki már tavaly is ott volt, az tudja miről beszélek. Idén viszont felfog tűnni egy ritka, de annál menőbb fesztiválfaj, amelynek gyűjtőneve: KEXX KÜLÖNÍTMÉNY!” – áll a streetROYAL formáció weboldalán, és ezzel szinte mindent el is mondtunk, ami lényeg.

De! Hogy mi is az a Kexx Különítmény? Ezek a srácok egyencuccot hordanak, erről egymást felismerve lepacsiznak, szóba elegyednek és irány a pult! A Különítménynek állandó tagjai is vannak, ők Eckü a Hősökből, a streetROYAL tagjaiként ismert Athome, Back, Sima és Pierci, valamint Gergely és Anti a KEXX-től. 

Csatlakozz, ha szereted a zenét. 


A lista azonban nem teljes, az osztagban még öt hely kiadó! Figyelem, aki tag szeretne lenni, játszania kell!

Ha szertesz játszani...

A játék menete a következő: 2013. július 1-jéig oszd meg a hivatalos videoklipet (lent) a streetROYAL weboldalán keresztül. Ezzel már regisztráltál is. Mindenki, aki legalább egyszer részt vett a játékban esélyes arra, hogy a végén őt sorsolják ki! Összesen két embert sorsolnak, minél többször osztod meg annál jobbak az esélyeid!

A weboldalon folyamatosan nyomon követhető, kik osztották meg legtöbbször a videót. A legügyesebbek lesznek azok, akik a Különítmény speciális tagjai lehetnek. 

Hogy miért érdemes játszani? Mert a KEXX Könnyűzenei Extrémsport Fesztivált immár harmadik alkalommal rendezik meg augusztus 1. és 4. között Hajdúböszörményben. Az amatőr és profi sportversenyek (gördeszka, görkorcsolya és BMX) mellett megrendezik az In Flames Graffiti Jam-et, ahol a legjobb magyar graffitisek mutatják meg, mit tudnak.

Az estéket három színpadon az extrém sportok elengedhetetlen kísérői, a drum ’n’ bass, elekctro, HC, hiphop, minimal és reggea stílusok legjobb hazai képviselői színesítik.

"Jó vele"

A rendezvényhez hivatalos videoklip is készült, amit a streetROYAL és Eckü közösen jegyez. Hogy miért pont ők? Kérdésünkre Sima (Szikora Marcell), a streetROYAL állandó „szócsöve” adta meg a választ:

„Nagyon jó kapcsolatot ápolunk Varjasi Gergelyel főszervezővel, több sikeres közös buli és meghívás áll a hátunk mögött. Ő tette fel a kérdést, hogy ’Mi lenne ha…?’ Ugyanilyen jó kapcsolata van a rendezvénynek Ecküvel is a Hősökből, így adott volt, hogy közösen készítsük el a dalt. Egyébként ez volt a harmadik közös számunk, mindig készségesen állt a dolgokhoz, jó vele együtt dolgozni”.

A klipet a nyíregyházán művelődési központnál forgatták a srácok, ahová a mátészalkai csapat barátja készített egy KEXX grafitit.

„Ez volt a fő helyszín, ahol kevesebb, mint két óra alatt rögzítettük a rappes részeket. A bringás és göris srácok - Rinyu Rudolf, Borbély Gábor és Csordás Milán - nyíregyháziak, ahogy a sokak által dicsért táncos hölgy, Kovács Kitti is. Ezúton is köszönjük nekik a részvételt, és természetesen várjuk őket is a fesztiválon!” – tette hozzá Sima.

-kiko-

 

[2013.06.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még