2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Volbeat

A Pecsában lépett fel a Volbeat - megnéztük őket

A Szigeten 2008-ban még kevés magyar csodálhatta élőben a Paulsen brigádot.

A Szigeten 2008-ban még kevés magyar csodálhatta élőben a Paulsen brigádot. Külföldiekkel telt meg a Metal sátor, 2010 márciusában már önállóan pusztítottak nálunk a Diesel klubban, telt ház előtt. Ugyan azon a nyáron a Lars Ulrich világkörüli turnéra invitálta őket. Egyrészt mert ők is dánok, másrészt mert James Hetfield kedvencei voltak. Főzekekarként játszottak pár nappal korábban a határ túloldalán a Nova Rock fesztiválon. Itt viszont Ők kérték, had játszanak bent inkább. Megtréfálva ezzel azokat , akik kintről szerették volna ingyenjeggyel élvezni az estét.
A Motörhead Born to Raise to Hell-je , már hivatalos intróként szerepelt, amit követett még egy

Az egész atmoszféra azért volt különös, mert a hangládákra festett díszlet, és lemezborítós háttérvászon a jeges hideg színeivel , a kék fényekkel melyek alulról, és főleg hátulról jöttek a színpadra, ellenpólusa volt a mi infraszaunánknak lenn a nézőtéren. Az aktuális lemezt az Outlaw Gentlemen and Shady Ladies-t nem nagyon erőltették . A Nameless One volt az első róla, harmadik számként. Sok sok koncertvideot láttam már, de Michael Poulsen frontembert rövidnadrágban még csak civilben , színpadon soha .Ugye átérzitek a meleg jelentőségét?
Sőt: levetette Jeff Hammeman -t ábrázoló pólóját is a későbbiek folymán.

Eljátszották középtájon a Reign In Fire -t Készpénz Jóskától ( Johhny Cash ) meg a lemezre is énekelt Sadmans Tounge ot is persze. A feldolgozás blokkból sajnos kimaradt a másutt előszeretettel játszott Mercyful fate dalrészlet . A 16 Dollars középrészénél felparancsolta a férfiak nyakába a csirkéiket. Kilencet pár másodperc alatt össze is számolt. A magam részéről kénytelen voltam szolgálataim felajánlani ez ügyben a szőke kleopátrámnak aki végigénekelte a bulit, és bár hiába kerültem két feszes női comb közé, nemvárt gyorsasággal, a koncert végén úgy eltünt , mint a huzat , még a pengetőeső előtt. Tudom srácok, öncélú vagyok, de keressétek meg nekem Őt. Sóhaj. Anders basszeros is már felsőruházat nélkül küzdött megjegyzem. Őt talán csak az édesanyja látta gyermekkorában utoljára póló nélkül, és most mi.
Ez fontosabb információhalmaz, mint az hogy a buli tökéletestől nem sokkan szólt szebben jobban. Pontosak voltak , mint egy Rolex. Azért fontos iylen koncertre elmenni, mert úgy hat ez mint a drog.. a buli után viszed magaddala hétköznapkora , és belül újra és újra le tudod játszani, és folyamatosan boldogan tart téged, és közben nemhogy nem károsít, de fiatalon tart .Az Anthrax ből ismert de nem importált Rob Caggiano gitáros tökéletesen pótolja Thomas szemöldököm egybevan Bredalht .Sőt, jobban is mutat, bár a lendület a bandában nem ő hanem a Zénekes(sic)
Kiszúr apjuk nyakában két kiscsávót, ketten együtt lehetnek 12 évesek , és a színpadra invitálja őket .A tömeg éljenez.a hogy hívnak kérdésre sajnos nem kaphatunk választ hisz nem magánóvodába jár, és nem tudhatja a választ Shy guy, de Paulsen feltalálja magát vele így is..Megitatja, ördögvillát formáztat vele .Kiváló pedagógus is.Kiváló énekes is persze.Észre sem vesszük lassan a ráadásblokkban járunk. 4 villámgyors dal a fent említett pengetőeső, setlistek ki, Jon Larsen dobos pólója is. Elégedettem hagyjuk el a csarnokot , és tódulunk a hűvös 30 fokba a pesti éjszakába , csak a Miss Worldwide om neve hiányzik, ki a nyakamban ült. 

[2013.06.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még