2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
VOLT
Kapcsolatok
Jahcoozi
Dave Tipper
Kapcsolódó események
VOLT Fesztivál
[2006. július 5. - 8. ]

 "VOLT Special"  az Ablak-A-Dubrától

Sokéves hagyományoknak megfelelően az idei VOLT-on is speciális kiadással jelentkezik a budapesti Ablak-A-Dubra rendezvénysorozat. A CHI Recordings ezúttal a "házi dj-k" - Fine Cut Bodies, Naga és Beta - mellett két igazi kuriózumfellépőt ígér péntek éjszákára: Dave Tippert és Jahcoozit.

Mr. Glitcht, azaz Dave Tippert nem igazán kell bemutatni a hazai közönségnek, hisz legenda az elektronika és a breakbeat világában. Bár az újsulis breakbeat egyik alappillérének tartja őt a közönség (helyesen), 5 nagylemeze messze túlmutat a műfaj határain. Ambient, downtempo, hip-hop, elektro és akkor még nem is említettük a Crunch (Tipper + Mike Wallis) néven kiadott két nagylemezt, melyek inkább a kísérleti elektronika világában kalandoznak. Hosszú hallgatás után tavaly egyszerre két albuma is napvilágot látott, a breakbeat-orientált "Relish The Trough" mellett a HipHop világában kalandozó "Tip Hop" kavarta fel a kedélyeket és a táncparketteket. Mindezek a zenék megspékelve hírhedt scratch technikájával robbantani fognak a sátorban.

Jahcoozi - Nah, ez a háromtagú német (ha németnek lehet nevezni egy angol, egy izraeli és egy berlini tagból álló triót) csapat - nehéz megfogalmazni, mikor a zenéjükről szeretnénk írni. Őket idézve:"Blip hop, ragga-tech, RnB punk, click pop illectronica? Pop? Shakespeare's Sister és Neptunes kollaboráció?!". A lényeg hogy 2002-ben találkozott a két zenész csóka (Robert Koch, Oren Gerlitz) a Londonból Berlinbe költözött vokalista-MC kisasszonnyal (Sasha Perera), egymásra csodálkoztak, és jól meg is született a Jahcoozi project. Koncertjeik kirobbanó sikerek voltak, nemkevésbé tavaly megjelent bemutatkozó nagylemezük, rajta az elhíresült Fish, és a Black Barbie szerzeményekkel. Tippert és az Ablak-A-Dubra különítményt kiegészítve egészen biztos eszméletlen buli várható!

A Soproni segítségével már két hónappal a buli előtt, május 1-től megkezdheted a készülődést a VOLT fesztiválra. A Soproni fél literes dobozos kiszerelésű termékeivel különleges kampányt indít a VOLT fesztivál jegyében. A fogyasztónak a doboz nyitófülén található kódot kell sms-ben beküldenie, és máris azok közé kerül, akik között napi 100 db VOLT fesztivál CD-t, vagy napi 10 db VOLT fesztivál napi belépőt sorsolnak ki. Mitöbb: a sorozat végén az összes nyertes kód részt vesz a fődíj-sorsoláson, ahol gazdára talál a nyár egyik legmenőbb főnyereménye: VIP ellátás a győztes és három barátja részére a VOLT fesztiválon, VIP belépőkkel és Cadillec-es utazással.
A játék 2006 május 1-től június 20-ig tart. A sorsolásra június 26-án, közjegyző jelenlétében kerül sor. A részletekért keresd a www.soproni.hu weboldalt.

(VOLT)

[2006.06.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még