2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szeifert meglepetés Tiësto előtt 

DJ Szeifert ismét a Club of Colors rezidense

Ki ne emlékezne FLÖRT INSIDE mixlemezekre és a "Flörtös bulikra" ahol Szeifert Zsolt volt a rezidens? Ezek a bulik annak aki ott volt, felejthetetlen élmények, aki pedig nem volt ott az is biztos hallott már róla! Azóta is töretlen sikerekkel dolgozik, mixlemezeket készít, több magyar és külföldi klubban lép fel és munkáját sok helyen elismerik. A zenei csatornákon is rendszeresen hallható és látható mixekkel és videoklippekkel egyaránt. Jelenleg a keszthelyi Club of Colors, valamint a pécsi Club B rezidens DJ-je és a legnagyobb független magyar lemezkiadó, a Record Express A&R menedzseri posztját tölti be.

A Flört Inside Part 2 lemezén, mely a legutolsó ismert mixlemeze. Ezen a megjelenésen a magyar dj-mixek közül egyedülállóként 5 saját track is szerepel, melyet Krash-el együtt készítettek el. A tavalyi évben közösen több helyen is felléptek ahol live-act formátumban élőben, énekesekkel, hangszerekkel adták elő (többek közt a Szigeten is !) a jobbnál jobb szerzeményeket. A címadó dalhoz egy nagysikerű videoklip is készült, melyet a zenei csatornán is láthattatok.

Az idén várható egy nagyon komoly, Szeifert által mixelt sorozat, a Pure Trance válogatás album első része. Júniusban pedig egy új DJ mix kiadvány jelenik meg, a Zsolttól már megszokott profi stílusban. Az év végére tervezi a Szeifert vs. Krash szerzőpáros első szerzői albumának megjelentetését. Az album egy különleges meglepetéssel is szolgál majd!

A legaktuálisabb és abszolút erre a hétre szóló hír, hogy a héten nyitja meg kapuit Nyugat Magyarország egyik legnagyobb klubja, ahol mint már azt fent említettük Ő a rezidens! A keszthelyi Colors Grand Opening Party egy komoly estének ígérkezik, mert ezen a nyitóbulin különleges látvány, egyedülálló show és nem utolsósorban világhírű sztár DJ várja a party-arcokat. Az este legnagyobb meglepetésének a legendás világhírű lemezlovas, Anthony Pappa ígérkezik. Az olasz-ausztrál származású DJ immár harmadik alkalommal lép fel a Colors közönsége előtt, ezúttal is a legtrendibb progresszív korongokat fogja pörgetni. A BPM színeiben Chriss vezeti fel Anthony Pappa-t, a tőle megszokott érzelmes, energikus warm-up-pal.

A BPM lemezlovasait fogja közre a Colors újdonsült házigazda párosa – Dj Szeifert és Geri Da Pig személyében. A páros új Szeifert nem, hiszen Ő már évek óta a club rezidense. Ezen az estén ők közösen gondoskodnak arról, hogy minden olyan korong a lemezjátszókra kerüljön, amit a Colors közönsége az elmúlt években annyira megszeretett.


Bíró Zsolt

[2005.04.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még