2024. szeptember 25. | szerda | Eufrozina, Kende nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
DJ Szatmári megtalálta a rekedt hangú énekesnőt, Puskás Jucust
DJ Szatmári büvésztrükköt ad elő
Müncheni fellépés után újdonságdömping
Kapcsolatok
DJ Szatmári

Exkluzív! DJ Szatmári zsúfolt napjai

DJ Szatmári soha nem unatkozik, mindig van teendője. Kíváncsiak voltunk hogyan néz ki a népszerű lemezlovas heti programja? Szatmári megengedte, hogy belekukkantsunk a naptárjába, mi pedig ezt megosztjuk veletek.

Május 22., hétfő
9:00: A hét első napja mindig adminisztrációval telik. Hivatali sorbaállás, majd a könyvelőm meglátogatása a program.

14.00: A fellépések nagyobb részét saját magam szervezem, ezért két óra telefonálás következett: mikor, és pontosan hol kell fellépni kérdésekre kerestem a válaszokat. Figyelnem kell, hogy ne legyenek túl közel egymáshoz a bulihelyszínek, mert azt a konkurencia nem szereti.

18.00: Végre elkezdődnek új dalom szerzői munkálatai. A helyszín egy csendes kis stúdió Nyíregyháza szívében. Egy kedves zongorista barátom segítségével látunk neki a zeneszerzésnek. Sok új ötlettel a fejemben érkeztem. Sajnos nagyon intenzíven nem tudunk dolgozni, mert a technika közbeszólt. Két szintetizátort is vittünk, mert valamiért először képtelenek voltunk normális kapcsolatot biztosítani a számítógép és a szinti között, de azért haladtunk a munkával. A dal bevezetése és verze része kész. A refrént a következő találkozásra marad, így is hajnali 1 óra mire hazaérek.

Május 23., kedd
9: 00: A délelőtti órákat új lemezek beszerzésével és – naprakésznek kell lenni - a slágerlisták böngészésével töltöttem. Van néhány olyan "nagy" kedvencem Olaszországban, akire mindig figyelek miket játszanak a bulikban.

12:00: Ebéd után telefonos interjú (felvételről, megy majd) az egyik rádió számára. Örülök, hogy kíváncsiak rám és rögtön újságoltam a híreket...

13:00: A bevásárlás, amit egy kávézóban sikerült kipihennem. Egy dj kollegám látogatott meg, akivel beültünk egy kávézóba. Egy kicsit "szakmázgatunk" persze ilyenkor mindent ki lehet beszélni: bulikat, terveket, merre megy ez a piac. Konklúzió: egyre nehezebb és egyre többet kell dolgozni, de én szeretem ezt csinálni.

Május 24., szerda
10:00: Délelőtt tévés felvételen kell megjelennem. Egy helyi televízión az új klipem vezeti a népszerűségi listát és ennek kapcsán riportra is meghívtak.

14: 00: A honlapommal foglalkozom: slágerlista frissítés, új hírek fotók felrakása.

15: 00 Próbáljuk az új dalt folytatni, amit hétfőn megcsináltuk kicsit átírom. Egy dalt soha nem tudok befejezni, mindig próbálom jobbá tenni és megint abba a hibába estem hogy nem folytattuk, amit elkezdtem csak már meglévő verzét próbáltam alakítgatni. Hát lassan haladunk nem tagadás az ihlet se mindig jön. Valamikor 2-3 óra alatt komplett mű születik valamikor 3 hónap is kevés.

19:00 A barátnőmmel közösen megnéztük A Da Vinci-kód című filmet.

Május 25., péntek
14: 00: Két fellépés - Szigetvár és Gyékényes - volt ezen a napon. Gyors útvonal tervet készítettem, majd pihentem egy picit, mert csak így tudok 100%-on dolgozni.

Május 26., szombat
3:00: Kellemes meglepetés fogadott mind a 2 helyszínen, mint egy hatalmas koncerten úgy énekelte a dalokat a közönség. Ilyenkor érzem, van értelme annak, amit csinálok. A zeneszerzés és a lemezvásárlás magányos dolog, de amikor az ember kiáll egy olyan zenével amit eddig csak kisszobájában dédelgetett és most sok-sok ember hallja és énekli varázslatos érzés. A második buli végén nem megyünk haza 500 km. lenne az út elfáradtunk. Ott alszunk ..pihenni kell szombat este megint 2 buli lesz...

Május 27., vasárnap
13:00 Hazaértünk, így jöhetett a vasárnapi szieszta.

Rovatunk legközelebb június 14-én jelentkezik, amikor a Megasztárból meg Pál Tamás heti programjába lesünk bele.

- Bíró Zsolt -

[2006.06.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.23.]
gazda szolgáltatás [2024.09.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

Vissza a jövőbe - Nick Carter elbűvölt minket a Barba Negraban
Rebecca: képzelet és valóság határán
Megnéztük a Follow the Flow-t a Budapest Parkban - képekkel
Megnéztük a Rise Against koncertjét a Parkban
beszámolók még