2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
ADF
Clawfinger
EZ Rollers
Hegyalja Fesztivál
Hybrid
Rakamaz
Tokaj
Transglobal Underground
Kapcsolódó cikkek
Rekord nézőszámra készülnek a Hegyalja Fesztivál szervezői

Hegyalja fesztivál, ahol a part szabad!

A Hegyalja Fesztivál ötletét egy természeti katasztrófa ihlette: a tiszai ciánszennyezés 2000-ben, éppen ezért a rendezvény egyik vezérgondolata a jó zene mellett a környezettudatos szellemiség. A hagyomány immár hatodik alkalommal idén is folytatódik, a Hegyalja Fesztivállal a vidék legnépszerűbb rendezvénye kerül megrendezésre július 13-17 között, Tokaj-Rakamazon a Tisza Kempingben.

6 zenei színpad és 15 változatos programhelyszín mellett tokaj, a világörökség része, a Tisza és a Bodrog festői környezete ideális helyszín a nyári kikapcsolódásra. Zenei kínálatban immár bizonyos, hogy továbbra is a vidéki rendezvények közül a legnagyobb jön létre közel 160 fellépő, 4 napon át szórakoztatja majd a fesztivállátogatókat, a teljesség igénye nélkül néhány: jelen lesz az angol „elektronikus világzene” „etno-techno” és hasonló jelzőkkel illetett Transglobal Underground, mely látványban is feledhetetlen élményt jelent, illetve a pakisztáni gyökerekkel bíró londoni Asian Dub Foundation. A rap metal svéd koronázottjai: a Clawfinger, továbbá számos világsztár dj produkciója: a magyar élvonal underground dj-i mellett az angol EZ Rollers, és a Hybrid. De hogy a hazai előadók se maradjanak ki, lényegében a teljes magyar élvonal fellép Hegyalján: Tankcsapda, Belga, Hooligans, Hiperkarma, Emil Rulez, Kispál és a Borz, Pokolgép, Hobo, Zagar, Anima Sound System, Depresszió, valamit Boban Markovic és zenekara továbbá még több mint 100 előadó különféle stílusokban... Számos sportprogram, kirándulási lehetőségek, tiszai fürdőzés, a Skizo Szellemi Műhely programjai, drogprevenciós helyszínek és a zöld témák mellett természetesen a kapcsolódó területek – kultúra, közélet, politika gazdaság – képviselői is jelen lesznek a pódiumbeszélgetéseken ahol a nyíregyházi E-misszó Egyesület szervezésében megmutatják magukat a legfontosabb hazai zöldszervezetek is.

Bérletek és jegyek május 9-től az interneten, az ismert jegyirodákban, és –idén először- a Szerencsejáték Rt lottózóiban is megvásárolhatóak. Elővételben a bérlet 7500.-, a helyszínen 9500.-, a napijegy pedig 3800 forintba kerül. A lottózókban és az interneten A Gazdaságos Kombinált Bérlet kerül bevezetésre, amellyel 12900 forintért nemcsak a Hegyalja Fesztiválon, de a Mezőtúron megrendezésre kerülő Wan2 Fesztiválon is óriásit bulizhatnak a szórakozni vágyó fiatalok.

[2005.04.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még