2024. május 28. | kedd | Emil, Csanád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
A Wan2 Fesztivál hivatalos honlapja
Anthrax
Mezőtúr
Soulfly

Kialakult a WAN2 fesztivál fellépőinek sora

Kialakult a június30-a és július 3-a között zajló, -immáron tizenharmadik éve megrendezésre kerülő- mezőtúri Wan2 fesztivál fellépőinek névsora.

A teljesség igénye nélkül néhány név: Kispál és a Borz, Belga, Ladánybene 27, Tankcsapda, Hooligans, Depresszió, Besh O Drom, Amorf Ördögök, Colorstar, Neo, Anima Sound System, Másfél, Zanzibár, Akela, Replika, Blind Myself, mintegy 80 magyar fellépő és világsztárok is, ezúttal minden korábbit meghaladó menyiségben és minőségben: a trash metal new yorki ikonjai: az Anthrax, az ex Sepulturás Max Cavalera Soulfly zenekara és a táncosabb kedvűeknek a Freestylers! Dj-k ből sem lesz hiány, aki számít az underground tánzenékben itt lesz: többek közt Palotai, Naga, Titusz valamint a drum&bass kedvelőknek: Roni Size egyik társa a Full Circle kiadós Dj SUV Angliából.

A 2003 óta a Városi Strandon zajló fesztiválon, a több színpados zenei események mellett különböző kultúrális programok, mozi, drogprevenciós helyszín és a St. Hubertus Kalandpark is várja a szórakozni vágyókat, persze a hagyományos vízifoci sem marad el, illetve a fesztivállátogatók számára továbbra is ingyenes a strand látogatása.

Egyéb területeken is felkészültek a Wan2 szervezői, akik a korábbiaknál is jobb feltételeket ígérnek a kempingezőknek, illetve a napijeggyel érkezőknek. A fesztiválra május 9-én kezdik meg a napijegyek, illetve a bérletek árusítását a jól megszokott helyeken. Az idén a jegyárusításba bekapcsolódik a Szerencsejáték Rt. hálózata is, tehát az ország egész területén a Lottózókban és a Jegyzóna logóval ellátott árushelyeken is válthatók Wan2-belépők. Az internetet előnyben részesítők a világhálón is megválthatják belépőiket, amelyek ára az idén a következőképpen alakul: bérlet elővételben: 6500 forint, a helyszínen 8000 forint. A helyszínen váltható napijegyek csütörtökön és pénteken 3500, szombaton pedig 4000 forintba kerülnek majd. Újdonság, hogy a lottózókban, valamint az interneten kombinált Wan2 és Hegyalja Fesztivál bérletek válthatók.

[2005.04.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
empty: treeItemFullName(classified_section,0) [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
Április 27-én újra a...

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még