2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Mom's Favorite "Várok rád" klipforgatás
Kapcsolatok
Mom's Favorite
1grecords
Legnépszerűbb csengőhangok

Fagyos klipforgatás egy nyári napon

A Mom’s Favorite zenekar immár ötödik klipjét forgatta egy Budakeszi melletti tanyán a „Várok rád” című számukhoz, ahova egy jelenet felvételének erejéig volt szerencsém beszabadulni, és egy kicsit körülnézni, meg beszélgetni az együttessel.

A srácok csináltak már animációs klipet, szereplős imidzs videot, de ez az első, amit profi stábbal forgattak. Az eddigieket inkább csak barátok segítségével, önerőből hoztak össze.

- Ilyesmire számítottunk, de sokkal kevesebb dolgunk van, mint a baráti forgatásokon, hiszen itt mindent a stáb csinál. A haveri forgatás sokkal kötetlenebb és oldottabb, itt viszont biztos vagyok benne, hogy olyan végeredmény lesz, amit megérte megcsinálni. Mindenképp érdekes, hogy ilyen sok ember dolgozik körülöttünk. Eddig amúgy is inkább imidzs klipeket forgattunk, ennek meg van sztorija, forgatókönyve - mondta Dénes a forgatás szünetében.

- A Várok rád egy klasszikus szerelmes dal. Volt egy lány, akivel nagyon sokáig együtt voltunk, nagyon szerelmes voltam belé. Aztán véget ért a kapcsolat.  Erről az elmúlt szerelemről szól a szám. A zenét, szöveget én írtam, de a klipet mindig a rendezőre hagyom. Nem hiszem, hogy érdemben hozzá tudnék járulni. Ha valami nagyon nem tetszene, akkor persze elmondanám, dehát ez már nem az első videoklipünk, és az eddigiekkel is mindig elégedett voltam. – mondta el Gibbon, amikor éppen kijött a medencéből és már nem fázott annyira.

David Young, a Svájcban élő texasi a rendező felkészülten irányította a társaságot a kora délutáni hőségben, tehát bezavarta mind Gibbont, mind a profi modelleket a vízbe, aminek annyira már nem örültek. Pohárnok Gergő, az operatőr is bement velük és hősiesen állta a hideg vizet.

- Már régebben is dolgoztam együtt a stábbal, és Tamás nemrég felhívott, hogy csináljunk egy klipet a Mom’s Favorite zenekarnak. Mivel amúgy is a közelben voltam, szívesen jöttem – mondta el David – Nagyon jó a társaság, kúl a banda, tetszik a zenéjük. Régebben nem ismertem őket, de amikor megkaptam a CD-jüket, megtetszett, és Gergővel együtt kialakítottuk a koncepciót. Tudod, van egy ötlet, aztán az hozza a többit. A helyszínt a FutureFilm találta nekünk, van itt minden ami kell, medence, lovak, gulyás…

És ment vissza forgatni, mert beálltak a szereplők. Szó szerint, a vízbe. És elröhögték a jelentetet. Gibbonnak még azért volna mit tanulni színészetből, dehát egy punk bandától ez valahol elfogadható. Hiszen ahogy elmondták, ők dallamos, vidám, punk zenét játszanak, valahol a pop és a klasszikus rock között.

A klipforgatás után vágás, majd valamikor augusztus elején-közepé várható a klip megjelenése a zenecsatornán. Szeptemberben a tervek szerint megjelenik az együttes első kislemeze a 1G records gondozásában, majd valamikor szeptember-októberben a nagylemez.

- SirOesh -

[2006.07.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még