2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Forrás: Edupress.hu
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT)
[2006. július 18. 00:00 - 23. ]

Ötvenkétezer résztvevő - Mérlegen az EFOTT

Zene, zene, zene. Kilométernyi vízpart és hullámverés, rengeteg koncert, öt nap szikrázó napsütés és sok-sok hordó sör. Reggae és bungee jumping, rock, strandfoci, körbenülős beszélgetések és zöldre váltó randikártya. A vasárnap zárult EFOTT mérlege: 52000 résztvevő.

Vasárnap délelőtt a siófoki vasútállomáson a kalauz sajnálattal közli a hozzá fordulóknak: igen, mindjárt itt a vonat, de felszállni nem érdemes rá, vagy még inkább nem is lehet: megtelt Zamárdinál. A fesztivál területe a dél körül már teljesen kiürült, a hátramaradt nyomok viszont néhány órán át még emlékeztetnek az ötnapos rendezvény történéseire.

Már a nulladik nap felülmúlta az előzetes várakozásokat, annyian érkeztek, hogy a kemping kisvártatva megtelt. Ugyanakkor - hála a helyszín adottságainak és a gondos előrelátásnak - a szervezők bővíteni tudták a sátortábor területét, így a keddi nap négyezer vendége már már gond nélkül mulathatott - leginkább a Kisszínpad sátrában.

Merthogy az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója szerdán indult be igazán, a Civil Faluban található beszélgetős programokkal, kirakodóvásárral, a sport- és a turisztikai programokkal, és persze legfőképpen az esti koncertekkel. Ezek négy helyszínen, a Nagyszínpadon, a DeWalt tribute színpadon, a Kisszínpadon, és a Globe Party Arénában zajlottak. A csütörtök legnagyobb médiafigyelmet kiváltó eseményének kétségkívül a kormányfő valamint az oktatási és kulturális miniszter érkezése számított, ugyanakkor az utolsó két nap volt az igazi csúcsa a rendezvénynek. Pénteken a reggae olyan világsztárjai érkeztek az EFOTT-ra, mint I-Wayne, Firestar, Harmony, I-Will, valamint a House of Riddim, szombaton pedig Raul Paz varázsolt a színpadon.

A Pannon Egyetem által szervezett idei EFOTT végső mérlege 52 ezer fő, és egy professzionálisan lebonyolított, a hely adottságait jól kihasználó rendezvény. Jövőre minden bizonnyal ismét országos-turisztikai-találkozunk - mindenesetre a léc magasra került az idei fesztivállal.

- www.edupress.hu -

[2006.07.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még