2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Jegyvásárlás 1.
Jegyvásárlás 2.
KÉRDEZD MALEK ANDREÁT!
Musicaltár(s) website-ja
Kapcsolódó cikkek
Belépőt nyertek a Musicaltár(s) eseményeire!
Kapcsolatok
Musical
Malek Andrea
Serbán Attila
Peller Anna
Buch Tibor
Szemenyei János
Nagy Lóránt
Szegő Adrienn
Kapcsolódó események
MusicalTár(s) 3.
[2006. augusztus 25.
péntek 14:30]
MusicalTár(s) 4.
[2006. augusztus 25.
péntek 19:30]

Két Musicaltár(s) egy napon, exkluzív helyszínen

Augusztus végén harmadik ill. negyedik alkalommal kerül megrendezésre a MusicalTár(s) nevű rendezvény. Az esemény eredeti koncepciójához híven most is a meghitt, családias, lendületes előadásokra törekszik. Ezt ez alkalommal is biztosítják a fellépő művészek, valamint az előadás helyszíne is biztosíték erre.

A musical rajongók most valóban hódolhatnak majd szenvedélyüknek, hiszen egy napon két előadást is láthatnak. Augusztus 25-én 14.30-kor veszi kezdetét az a páratlan kikapcsolódást ígérő előadás, melynek fellépője négy fiatal, tehetséges musical-színész lesz, név szerint Peller Anna, Szegő Adrienn, Nagy Lóránt és Szemenyei János. A művészek mindegyike az utóbbi idők legnépszerűbb musical-operett osztályának tagja volt, előadásaik páratlan népszerűségnek örvendtek a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Hogy számos szerepük közül csak néhányat említsünk, Peller Annát az Operettszínház legújabb siker musicaljében, a Rudolfban láthatja a közönség, de jelentős szerepei közé sorolható pl Roxie Hart megformálása a Chicago című darabban. Szegő Adriennt, Nagy Lórántot és Szemenyei Jánost a Madách Színház legújabb Webber musicaljében, a Volt egyszer egy csapatban ismerhették meg a nézők.

Ezen kívül Szegő Adrienn többek között a Csárdáskirálynőben, Nagy Lóránt ígéretes rendezései mellett a Rock és Musical Színház színpadán a Nana és a Kiálts a szeretetért! című előadásokban, Szemenyei János pedig a Sztárcsinálókban Néróként, illetve a Footloose c. musical főszereplőjeként, valamint zeneszerzőként bizonyította már eddig is tehetségét.

Malek Andrea ismét Magyarországon lép fel

Augusztus 25-én 19.30 órai kezdettel három fellépő művész neve és előadása ígér egy csodálatos estét. Malek Andrea ismét musical dalokkal kápráztatja el a közönséget, azoknak a világhírű musicaleknek a dallamaival, melyekben eddigi pályafutása során megcsodálhattuk tehetségét.

Buch Tibor a Valahol Európában Hosszújaként nyújtott felejthetetlen alakítást, de eljátszotta Webber: A szerelem arcai c. musicaljének férfi főszerepét is a Madách Színházban. Nemcsak musicalekben, hanem operettekben is láthatjuk őt. Serbán Attila kivételes személyisége és hangja Theater an der Wien színpadán már a bécsi közönséget is elkápráztatta, most pedig a a hazai közönségen a sor. Láthatjuk őt a Volt egyszer egy csapat negatív hőseként, és a legújabb, nagy érdeklődésre számot tartó előadás, a Producerek szereplőjeként.

Ötcsillagos élmény, ötcsillagos szállodában

Az előadások helyszíne az eddig megszokott művelődési házaktól eltérően exkluzív élményt ígér, hiszen egy ötcsillagos szállodában, a Corinthia Aquincum Hotelben kerül megrendezésre a MusicalTár(s). A szálloda díszterme a különlegessége mellett családias légkör megteremtésére is kiválóan alkalmas, hiszen nemcsak a fellépő művészek hozzák a nézőkhöz közelebb az ismert musical slágereket, de a helyszín meghittsége és beláthatósága a színművészek közelségét is biztosítja.

Hamarosan belépőt nyerhetsz!

Augusztus 4-én induló játékunkban 2*2 belépőt sorsolunk ki az eseményre. Tehát érdemes figyelned a játékoldalunkat!

- bzs -

[2006.07.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még