2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
JEGYVÁSÁRLÁS
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Sziget Fesztival 2006
[2006. augusztus 9. - 16. ]

Siess! Még van jegy a Sziget Fesztiválra!

Sokan már megvásárolták a belépőket a fesztiválra, de a későn „ébredők” sem maradnak le az eseményről. Ők az „ottalvós” hetijegyet 30 ezerért, „hazamenőset” 25 ezer forintért, míg a napijegyet 6 ezer forintért szerezhetik be az ismert jegypénztárakban – tájékoztatta a Zene.hu-t Vető Viktória, az esemény sajtófőnöke.

Hozzátette, nagyjából időarányosan a tavalyi hasonló időszaknak megfelelően fogynak a belépésre jogosító szelvények. Ez azt jelenti, hogy az idén is százezrek buliznak a Sziget Fesztiválon, amit augusztus 9-16. között rendeznek Budapesten az Óbudai-szigeten.

A szervezők azokra is gondoltak, akik később döntötték el, hogy szeretnének „szigetelni”, így még ők is megvehetik a belépőjüket. Elővételes „ottalvós” hetijegyet 30 ezerbe, „hazamenőset” 25 ezer forintba kerül, napijegyet 6 ezer forintért az ismert jegypénztárakban lehet megvásárolni.

Jelen állás szerint napijegyet a helyszínen is lehet vásárolni. A hetijegy elérhetősége attól függ, hányan kapnak rá a rendezvény előtti utolsó napokban az elővételes lehetőségre.

385 ezer vendéget várnak

A sajtófőnök várható létszámot nem tudott mondani. – Miután a napijegyesek nagyban befolyásolják a látogatószámot, előre kalkulálni nem tudunk. Abban bízunk, hogy az egy hét alatt legalább elérjük a tavalyi látogatószámot, ami 385 ezer volt – válaszolta érdeklődésünkre.

Vető Viktória kérdésünkre elmondta, hogy bár - a korábbi évek tendenciája szerint - évről évre egyre nagyobb a külföldi érdeklődés, arról szó sincs, hogy több külföldi lenne, mint magyar látogató. Egy felmérés szerint tavaly 37.000 határon túli látogatója volt a Szigetnek. A legtöbb jegyet Franciaországból, Németországból, Hollandiából, Olaszországból és Ausztriából érkezők vásárolták.

Abban, hogy ekkora az érdeklődés nagyban közrejátszik a fellépők listája, amelyen több nemzetközi sztár található. Idén fellép a Radiohead, a Franz Ferdinand, a Scissor Sisters, a Placebo, a Rasmus, a Prodigy, az Iggy & The Stooges, a sex pistols-os Glen Matlock, a Living Colour és sokan mások…

- Bíró Zsolt -

[2006.07.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még