2024. május 28. | kedd | Emil, Csanád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
VIVA COMET 2005 jelöltek

VIVA COMET 2005 – bejelentették a jelölteket

Az idei év érdekessége: eddig csak egy díjat osztottak ki, de mostantól már öt kategóriában öt gömböt ítél oda a közönség a legjobbaknak.

A nézőknek – akárcsak eddig – nehéz dolga lesz a kedvencek megválasztásánál, hiszen nem akárkik kerültek az ötösfogatokba. A sok találgatás után lehullt a lepel a műsorvezető személyéről is: az idei VIVA COMET-díjátadót Patrícia fogja levezényelni. 

A legjobb női előadók közötti küzdelemben újra lejátszódhatnak a tavalyi Megasztár legizgalmasabb pillanatai, hiszen Tóth Veronika és Oláh Ibolya is a jelöltek között van. A fiúknál érdekesnek ígérkezik a Dopeman–Majka versenyfutás is. Az együttesek harcában a legkedveltebb stílusok rajongói harcolnak majd kedvenceikért: kiderülhet, hogy a magyar közönség milyen zenét is kedvel leginkább. A DJ-k párbajában a klubok császárai mérkőznek, duóban és szólóban egyaránt. A videoklipek kategóriájában egy öttagú szakmai zsűri, (Árpa Attila, Buza Sándor, Kentaur, Kolosi Péter és S. Hegyi Lucia) 20 zenei videó közül választotta ki azokat, amelyek végül a legjobb öt közé kerültek. Külön érdekesség, hogy az öt klip közül hármat az igazi veteránnak számító kliprendező, Indián álmodott meg, így nagy esélye van arra, hogy az ő valamelyik munkája viszi el végül a pálmát. A nézők telefonhívásokkal és sms-ekkel támogathatják kedvencüket. Mivel a zenetévé nagyon ügyel a verseny tisztaságára, a győztesek neve az utolsó pillanatig titokban marad. A VIVA COMET-díjátadójára, melynek háziasszonya ezúttal Patrícia lesz, a hazai közélet számtalan ismert személyiségét várják, zenészeket, színészeket, műsorvezetőket és sportolókat egyaránt.

A legjobb női előadó
Ebben a kategóriában bizonyára nem lesz könnyű döntést hoznia a közönségnek. A jelöltek között van egy egykori Baby Sister, egy törékeny díva, egy popszépségkirálynővé avanzsált Ezüstlány, egy zabolátlan őstehetség és egy igazi Megasztár is.
Jelöltek: Baby Gabi, Dukai Regina, Oláh Ibolya, Tóth Veronika, Zsédenyi Adrienn

A legjobb férfi előadó
Nem akármilyen fiúk jutottak a legjobb öt közé: gettóvagányok és romantikus húrokat pengető énekesek között dől majd el a verseny. A jelöltek között van szájdobos őstehetség, valóságshow-vagány, 2004 legjobb férfi hangja, rebellis rapper és ragamuffin-guru is.
Jelöltek: Dopeman, Emilio, Gáspár Laci, LL Junior, Majka

A legjobb együttes

A magyar nézők május 3-tól június 12-ig a 06 81 200 002 -es telefonszámon szavazhatnak majd (hívással és sms-ben egyaránt) a hazai VIVA COMET- díj jelöltjeire.
A VIVA COMET-díjátadóra (2005. június 16., Magyar Vasúttörténeti Park, Budapest XIV., Tatai út 95.) Jegyek korlátozott számban kedvezményes áron válthatók a Ticket Express irodáiban és országszerte a Player’s Room üzleteiben. A díjátadóról készült adás június 18-án látható a zenecsatornán. (ismétlés: június 19. vasárnap)

Ha valamelyik kategóriában, hát akkor itt aztán igazán színes a paletta. Ska, pop, diszkó, rap és rock csap össze egymással, így valószínűleg mindenki megtalálja a maga kedvencét a megtisztelő címért versenyző bandák között.
Jelöltek: Belga, Club 54, NOX, Sugarloaf, Zorall

A legjobb DJ
A DJ kategóriában van, aki egymaga, van aki pedig duó formációban száll síkra a megtisztelő címért. A felsorolt lemezlovasok mind a hazai elit elismert tagjai, akikre szinte istenként tekint a klubok közönsége. Akad közöttük, akinek tehetségét már külföldön is széles körben elismerik.
Jelöltek: Erős vs. Spigiboy, Newl, Náksi vs. Brunner, Sterbinszky, Szeifert

A legjobb videoklip
A videoklipek kategóriájában a VIVA húsz „kisfilmet” választott ki, figyelembe véve a játszási gyakoriságot, valamint az ötletességet és a színvonalat. Ezeket egy szakmai zsűri bírálta el. Minden zsűritag megkapta a videókat, hogy véleményt alkothasson róluk. Ezután egytől tízig pontozták a klipeket. A pontszámokat összesítették, és a lista első öt helyén álló klip jutott tovább a következő fordulóba, azaz ezek lettek a kategória végleges jelöljei. Az öt döntőst aztán újra górcső alá veszi majd a zsűri, és szavazással döntenek arról, melyik klipet választják meg 2005 legjobbjának. A zsűri tagjai mindannyian igen tekintélyes személyek a saját szakmájukban. Tagjai a nemrégiben filmrendezőként debütáló Árpa Attila, Buza Sándor a Danubius Rádió programigazgatója, Kentaur díszlet-és látványtervező, Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója és S. Hegyi Lucia divattervező alkotják majd a szigorú, de igazságos zsűrit.
Az öt jelölt klip: Ganxsta Zolee és a Kartel: Route 66, Majka: Mondd, ami fáj, Tankcsapda: Azt mondom, állj!, Zorall: Ajándék, Zsédenyi Adrienn: Motel  


Bizso

[2005.05.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
empty: treeItemFullName(classified_section,0) [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
Április 27-én újra a...

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még