2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Sziget Fesztival 2006
[2006. augusztus 9. - 16. ]

MEGKÉRDEZTÜK: Mész a Szigetre?

A Zene.hu újonnan indult Zenei kerekasztal rovatában nem csak ismert sztárok, hanem hétköznapi emberek véleményét is ismertetjük különféle zenei témákkal kapcsolatban. Munkatársunk főleg könnyűzenei események, koncertek, programok közönségét szólítja meg kérdéseivel, melyek ezen a héten a Sziget 2006 fesztivállal foglalkoztak.

Kristóf
Kristóf: Egész hétre jövök, szervező jeggyel. A Humanistákkal dolgozom, a nulladik naptól az utolsóig kint leszünk, és dolgozgatunk. Mi a Zöld udvarban leszünk és mindenféle erőszakmentességgel kapcsolatos programot fogunk előadni, bemutatni a közönségnek. Ez lesz az első Szigetem. Nem igazán készülök külön a szigetre, de nagyon várom, izgulok, hogy milyen lesz. Remélem nagy élménnyel gazdagodok majd. Leginkább a társaság vonz, összeül csomó különféle ember és együtt buliznak. Ez tetszik, persze a zenei kínálat sem elhanyagolható.

Tomi: Én jövök, de sajnos csak egy napra. Elfesztiváloztam már a nyaram és a pénzem. A Radioheades napra, szombatra megyek ki. Picit spórolok, és baromira várom az egészet. Halál lesz, ha ott is esni fog úgy, mint az elmúlt napokban, tájfunszerűen… Belegondolni is rossz. Odakint sokat költünk, mert nem lehet bevinni semmi folyadékot, tehát ha két deci csapvizet szeretnék magammal vinni, azt is elviszik. Így kicsit nehéz „gazdaságosan” megúszni a dolgot. Tavaly és tavalyelőtt voltam egy-egy napot, idén pedig már jártam az országot, voltam Hegyalján, Volton, és a 30Y-onos Mélyvíz fesztiválon. A Szigetre főként a zenei kínálat vonz – ezért is csak egy napra megyek ki.

Niki
Niki: Úgy egy hónapja vettem meg a nem ottalvós hetijegyemet. Haza fogok járni, pesti vagyok, így könnyebb nekem. Hasznosnak találom ezt a kéttípusú hetijegyrendszert, szerintem sokkal jobb így. A Placebo koncert áll az első helyen nálam, de a Hiperkarmán és a hasonlóan elvontabb együttesek fellépésein is biztos ott leszek. Érdekelnek továbbá a drum and bass programok is. Különösebben nem készülök rá, hiszen ruhám, pénzem és jegyem is van. Ez lesz az első egész hetem, eddig csak egy-egy napokon voltam. Egyértelműen a zenei kínálat vett rá, hogy idén egész hétre menjek. Ajánlom mindenkinek a sziget.hu Személyes Programfüzet funkcióját! Nagyon hasznosnak találom.

Péter: A '90-es évek végén és a 2000-esek elején mindig voltam legalább 1-2 napot, idén viszont nem megyek ki. Igaz tavaly sem voltam, akkor a munkám akadályozott meg ebben, de idén a szervezők eléggé elvették a kedvemet az ottalvós-nemottalvós jegyrendszerrel. Sajnos ezzel nekem a rendezvény már pofátlanul profitorientáltá vált, holott régen, tízen pár évvel ezelőtt úgy kezdték, hogy a zene és a szórakozás kapta a főszerepet. Amikor utoljára, 2004-ben voltam már, akkor is úgy éreztem magam, mint aki egy óriási tévéreklámba csöppent, ami mindenféle terméket hirdet, és mintegy mellékesen vannak jó zenék is.


Zsuzsa és kisérője
Zsuzsa: Idén negyedik éve megyek ki a fesztiválra. Csak egy napot leszek, szerintem furcsa jelenség lennék sátorral. Kimondottan a programok kedvéért látogatok el a rendezvényre. Figyelem a weblapot, beleértve a civil, a színházi és persze a zenei kínálatot is. Nyitott vagyok, hiszen meghallgatom itthon is azt, ami a lányaimnál szól. Tavaly részt vettem többek között a Tankcsapda és Natalia Imburglia koncertjein, de táncoltam a roma sátornál is. Úgy érzem, a Sziget nem csak a fiatalabbaknak jó alkalom a felhőtlen szórakozásra. Jó lesz kicsit kilépni a hétköznapokból.

-MA-

[2006.08.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még