2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
radiooo.dj - hallgasd a neten!
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
radiooo.dj

Netközelben a legjobb klub- és danceslágerek

A radiooo.dj-n egész nap, megállás nélkül a klubok legismertebb slágerei szólnak.

A www.radiooo.dj az első olyan webrádió, amely ugyanazokkal a tulajdonságokkal bír, mint egy FM adó, azaz itt az a legfontosabb, hogy a net előtt ülő hallgató ne érezze, hogy mert net rádiót hallgat, ezért gyengébb vagy silányabb minőséget kap bármiből is.

A föld minden pontján hallgatható

Az FM földi sugárzással ellentétben a rádió a föld minden pontjában hallgatható, pontos hallgatottsági adatokat lehet mérni, nem csak a hallgató számát, hanem földrajzi elhelyezkedése is megtudható. Regisztrált hallgatók minden változásról, eseményről hírlevelet kapnak, és a hallgatók részesei lehetnek egy korosztályuknak megfelelő közösségi portálnak. Ahhoz, hogy elérhető, hallgatható legyen a rádió, meg kell látogatni a rádió honlapját, míg a földi sugárzásnál, a weboldal a háttérbe szorul.

A rádió két szülőatyja már jól ismert név a hazai rádiózásban, hiszen mindkettejük mögött áll 13 év rádiós tapasztalat. Gaál Levente és Karlovits Zsolt volt az egykoron híressé vált Roxy Rádió kreatív producere. Most, ebben a médiumban bizonyítják tehetségüket és rátermettségüket, hogy új trendet teremtsenek a fiatalok között, akik egyre több időt töltenek a neten.

"A ".dj" domain név is egyedi, de aki kicsit is számít ebben a szakmában, az hamarosan a Radiooo.dj Team tagja lesz és akkor a domain név is elérhető lesz számára" - árulta el a lapunknak Karlovics Zsolt, a Team alapító tagja. Terveikről elmondta, céljuk egy olyan közösségi portál kialakítása, ahol online rádió szól, ahová a diszkósok beküldhetik saját mixeiket, mixversenyen vehetnek részt, sőt aki lemaradt egy-egy jó buliról az realtime meghallgathatja, sőt webkamerán meg is nézheti.

A műsorok most kerülnek bevezetésre, későbbiekben az a cél, hogy egy-egy buli online hallgatható legyen, de aki lemarad róla, annak letölthető formában is elérhetővé teszik a készítők.

Mixek egy kattintásra

A rádió napjainkban indult útjára, így vannak még hiányosságai. A letöltés menüpont is most készül, de a tervek szerint mixek, remixek, partyfotók és háttérképek is egy kattintással elérhető lesz.

A készítők fontosnak tartják a tehetségek és a kreativitás felkarolását. A MIX verseny még szervezés alatt, de azt már tudni lehet, hogy a legnagyobb hazai dj-k foglalnak majd helyet a zsűriben. Mindenki számára nyitott lesz a verseny, legyen az fővárosi vagy vidéki, amatőr vagy profi lemezlovas.

Igazi kedvencek a kínálatban

A partyk igazi kedvenceit csak, itt hallhatod: London, Párizs, Milánó és Ibiza legjobb dj-it. Bob Sinclair, David Morales, Ferry Costen, Joey Negro, Deep Dish, Tom Novy, ATB és még számtalan dj-t az élvonalból!

Mindegy, hogy munka előtt, közben, után vagy suli után, otthon, szörfözés közben hallgatod, mivel mindig friss, vidám és üdítő zenék hallhatóak. Zenék, mixek, dj-k, a legjobbak...

Hallasd a hangod!

Lehetőséged van arra, hogy elmond, mit gondolsz, mit hallgatsz szívesen, mit csinálsz, hol, kivel, miért és hányszor.

- Kemper Tamás -

[2006.08.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még