2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szerelmes szívek 2006 - Szandi slágere trendi tálalásban
Rajongókkal nyaralnak a sztárok - UTAZZ TE IS!
Képgalériák
Baby Gabi fellépés - Récsei Center
Szandi fellépés - Hungexpo
Kapcsolatok
Szandi
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)

Fellépésen lestük meg Baby Gabit és Szandit  - képes beszámoló

Szandi és Baby Gabi hasonló stílust képvisel, így kíváncsi volt lapunk arra, hogy hogyan is pörgetik fel dalaikkal a közönséget.

Budapesten vagyunk a Keleti pályaudvar melletti bevásárlóközpontban, az óra fél tizenegyet mutat. A felállított színpad előtt nagy a sürgés-forgás, főzőversenyre készülődnek a média képviselői, nagy bulira készül a nép - később kiderült, mégsem annyira. Kevés a nézelődő, biztos még a színpados produkció előtt bevásárolnak a szórakozni vágyók, vagy csak a az időpont volt túl korai.

Tizenegy előtt pár perccel megérkezett a Baby Sistersből ismerté vált Baby Gabi, akit a lelkes rajongók egyből meg is rohamoztak. Nem voltak sokan, de annál lelkesebben indultak a „kedvenc” felé.

Exkluzív képek Gabiról - klikk a fotóra!
Az énekesnő „állta a sarat”, kérdésekre válaszolt, - hol, mikor látható legközelebb, mikorra várható az új hanghordozó, és néhányan a törökországi nyaralásról is érdeklődtek -  dedikált.

Ajádékdal a rajongóktól

A szimpatizánsok a Van egy kulcs c. dalának átiratát is elénekelték akapellában, amit az énekesnő nagy örömmel fogadott.

Hamarosan színpadra lépett a sokak kedvence, és elkezdte műsorát. Ha újra kezdhetném, Van egy kulcs, Őrült szerelem, Hova sodor a szél dalait nagy örömmel fogadta a „maroknyi”, lelkes csapat, de voltak olyanok is, aki csak a távolból figyelték az eseményt. Megjegyzem, ezért nem Gabi hibáztatható, hanem a szemlélők voltak talán kicsit megszeppenve, azért nem közeledtek a színpadhoz.

Gabi meglepetése

A közönség picit lehetett volna lelkesebb, hiszen az egykori Sisters lány apait-anyait beleadott, sőt még egy új – Álomvár – dalával is meglepte a jelenlévőket. Gabi két táncosa is kitett magáért, emelték a színpadi produkció hangulatát. Volt egy kis fenntartásom a fellépéssel kapcsolatban, de Gabi hangja meggyőzött, élőben nyomta a bulit. A műsorát befejezve rögtön indultak tovább, várt rájuk egy újabb fellépés. Mi is indultunk tovább, várt ránk Szandi.

Felcsendültek a régi Szandi slágerek is

Helyszín a Hungexpo, az óra még nem hagyta el a delet. Több "Szandi-bulin" vettem már részt, igazából tudtam, hogy mire számíthatok, de a mai engem is meglepett. A színpadot nagy erőfeszítés árán tudtuk megközelíteni, rengeteg ember volt kíváncsi az egykori tinisztárra. Szandi javára legyen írva, hogy meg tudta tartani a közönségét, tizenhét év után sem csökkent az érdeklődés iránta. A Baba-Börze rendezvénysorozat keretén belül lépett fel az énekesnő nem sokkal dél után.

Szandi bomba formában volt - klikk a képre a fotókért!

Jól bemelegítette közönségét a „Neh nah nah nah” című dalával - amit eredetileg a Vaya Con Dios vitt sikerre -, aztán jöttek a régi kislánykori dalai, közel hét perces mixben. A közönséget elnézve senki nem feledte el ezeket a slágereket, énekelt szinte mindenki.

Ősszel megjelenő új remix albumáról is énekelt két dalt, jól meglepve az ott egybegyűlteket.

Édesanyjának énekelt

A kétmillió eladott lemezzel büszkélkedő művésznő édesanyját is megajándékozta, aki jelen volt a rendezvényen. Elénekelte a nagy nyilvánosság előtt az „Úgy szeretném meghálálni” c. dalt, amivel nemcsak anyukájának a szemébe csalogatott könnyeket, de a jelenlévőkébe is.

Műsorát az egyik legnagyobb slágerével, a „Minden percem a szerelemé”-vel zárta. A színpadot elhagyva még jó néhány percig dedikált, aztán folytatták útjukat a következő fellépés helyszínére.

- Kemper Tamás -

[2006.09.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még