2024. június 26. | szerda | János, Pál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új dalra készül a Club54
Kapcsolatok
Club 54

Némó beszorult a Club54 klipforgatását követően

Csukd be szemed címmel új videót forgatott a Club 54 zenekar.

Csukd be szemed címmel új videót forgatott a Club 54 zenekar. Niki, Jack és Némó új klipjét, ahogy az előzőt is Lóth Balázs rendezte. A klip egy castingon játszódik, ahol a fiúk Nikit válogatják éppen. Némó bevallása szerint legalább tízszer öltöztek át a forgatás folyamán. „A stylistok remek munkát végeztek”. A videó másik különlegessége, hogy a fiúk nagyon kemény munkával tánc koreográfiát tanultak be, amit Niki tanított nekik. Elsőre nem volt az igazi, de később nagyon jól belejöttek.  Az új videóban Niki szexibb mint valaha, jelentették ki többen a stáb tagjai közül. Természetesen, ahogy az eddigi 54 klipeket is, ezt is filmre forgatta a csapat.
A forgatás reggel 8-tól este 8-ig tartott. Nagyon sürgette a tempót a csapat, hiszen ezen a napon volt a Fonogram díjkiosztó gála, ahol a csapat az „év albuma” kategóriában volt nominálva és nem szerettek volna elkésni a jeles eseményről.  A Club 54 csapata nagyon sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen az idei összes díjkiosztón a jelöltek között szerepel a zenekar. Az új videó és maxilemez megjelenése május végére várható „Csukd be a szemed címmel”, ami a „Mégegyszer”albumról sorban a harmadik kislemez megjelenés.

Némó beszorult!

Némó gyakran vásárol bevásárlóközpontban. A legutóbbinál sajnos viszont nagyon pórul járt. Némó egy pickup autóval ment bevásárolni, aminek a hátsó részébe a pakoláskor sikerült beszorulni. Történt ugyanis, hogy Némónak be kellett mászni az autóba, hogy gondosan elhelyezze az árut, amit vett, a huzat rácsapta az ajtót. Az autó hátsó részét viszont csak kívülről lehet kinyitni. A sors iróniája, hogy a parkolóban alig voltak ezért Némó elég tehetetlen volt bár bevallása szerint éhen nem halt volna, mert ennivaló volt bőven. Felhívta Jack-et, hátha tud segíteni. Aki azt tanácsolta, hogy tépje le a kárpitot, hátha belüről is ki lehet nyitni. Sajnos a tanács nem segített. Némó ahogy csak tudott dörömbölt az autóból. Végül egy arra tévedő alkalmazott segített rajta és szabadította ki az énekest!

[2005.05.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
2024.06.11., a nap, amikor a Winger zenekar...

Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
Június 5-én adta Budapesten régóta várt és...

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
beszámolók még