2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Újított Bartók Krisztián: a lírai dalok kimaradnak
Kapcsolatok
Bartók Krisztián (Bartokk)
Erős vs. Spigiboy

Bartók Krisztián pörgős meglepetése a bulizóknak

Utóbbi hónapokban a Forradalom című slágerrel középpontba került Bartók Krisztián különleges albummal jelentkezett.

Az énekes „Klubforradalom” címet viselő kiadványának érdekességét az adja, hogy azon kizárólag ütős remixek találhatók, népszerű DJ-k tálalásában.

Krisztián „Forradalom” szerzeménye a rádiósok és a hallgatók kedvence, így nem véletlen, hogy a muzsika a kívánságműsorok állandó szereplője lett. Rendkívül látványos videoklipje a VIVA TV slágerlistáján több hétig az élvonalban szerepelt, a dalhoz készült remix pedig tarolt a klubokban. Ez hozta az ötletet, hogy a többi számból is készítsenek „klubos” változatot.

A remek gondolatot tett követte és szeptember elején megjelent a nagylemez, amely a megszokottól eltérően különböző verzióban tartalmazza Krisztián „1*1 forradalom” című első szólóalbumán szereplő hat dalt. A nóták remixeit a népszerű lemezlovas, DJ Ghost és a közkedvelt páros Erős vs Spigiboy készítette. Nevük garancia arra, hogy a klubok közönsége nem fog csalódni a zenében.

A remixalbumon kereken tíz dal található, köztük két meglepetés és az eddigi összes nagy sláger: "Forradalom", "1*1", "Hazatér", "Ez a dal eladó". Egy televíziós műsor kapcsán nemrég Krisztián elénekelte a Europe világslágerét, a Final Countdown című dalt.

A produkcióból készült "roxtar remix" két féle változatban is megtalálható az új korongon. Sőt! Még egy bonusz track is hallható a lemezen, az Égig érj című dal természetesen remix változatban kap helyet.

Rajongókkal együtt élvezi a napsűtést

Krisztián a lemezkészítés fáradalmait Törökországban piheni ki.
– Nagyon örülök, hogy résztvevője lehetek a Quaestor sztárrepülőnek. Jó lesz zenész társaimmal és a rajongókkal együtt élvezni a napsütést, a tenger hullámait, és várom az esti bulikat is! Remélem minél többen velünk tartanak - árulta el Krisztián.

A pihenést követően októberben a Klubforradalom lemezbemutatójára készülök, melynek helyszíne terveink szerint az E klub lesz.

A gép fedélzetén olyan sztárok kapnak helyet, mint Baby Gabi, Kefir, Bartók Krisztián, Puskás Peti Ricky, a ROXX 69 zenekar és Kristóf, a VIVA műsorvezetője.

A szeptember 14. és 25. között a fürdésé, a napozásé és a bulizásé lesz a főszerep a sztárok, valamint a velük utazók számára.

Te is utazz velük

A 12 napos utazás ára – ellátástól és szállástól függően – 90 és 150 ezer forint között mozog. Az utazás részleteiről bármelyik Quaestor Travel utazási irodában, a travel@quaestor.hu e-mailcímen, illetve a 06/40 222111-es számon adnak felvilágosítást, sőt a Zene.hu is rendszeresen közöl információkat.

- Bíró Zsolt -

[2006.09.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még