2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Gregor József
Komolyzene

Miért nem vállal több fellépést Gregor József?

A népszerű énekes befejezi 48 évvel ezelőtt megkezdett sikeres énekesi pályafutását, és nem vállal több fellépést sem színházban, sem koncertpódiumon.

"Nagy fáradtságot érzek. Valószínűleg az elmúlt 48 évét. 1958-ban kezdtem énekelni, azóta nem volt megállás.” – nyilatkozta Gregor József Kossuth-díjas operaénekes.

Az énekes az Operaházban és a Szegedi Nemzeti Színházban is több főszerepet játszott volna a most induló évadban, számos koncertfelkérése is volt. Az operaházi Don Pasquale-próbáktól tette függővé vállalja-e a folytatást. Az első ülőpróba nagyszerűen sikerült, de később bebizonyosodott, a színpadi szaladgálásokkal együtt már nem megy úgy az éneklés, mint korábban.

Gregor József elmondta, ezentúl többet olvas majd, internetezik és zenét hallgat. Szeged díszpolgáraként továbbra is minden jeles társadalmi eseményen megjelenik, ahová hívják. Tanítást nem vállal, de szívesen meghallgat olyan fiatal énekeseket, akik nem dicséretet várnak, hanem a véleményére kíváncsiak.

A társulat és a közönség őszinte fájdalmára a Szegedi Nemzeti Színház levette műsoráról a Hegedűs a háztetőnt - mondta a Délmagyarországnak  Székhelyi József főigazgató. Gregor József ugyan előzékenyen felajánlotta, hogy segít a próbákon annak, aki átvenné a szerepét - közölte a direktor, de Székhelyi szerint a sikerprodukció viszont teljesen az operaénekes nevéhez fűződik, ezért nem tartja megengedhetőnek, hogy valaki más játssza Tevjét.

[2006.09.08.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Csurieva 2006.09.19. 11:16 • [1]
Kedves Gregor József! Szegediként csak bánatomat tudom elmondani,hogy nem lép fel többé. Jó néhány darabot azért néztem meg mert Ön lépett a szinpadra. A nyári Gregor József és barátai is mindig nagy siker volt. A pénzintézet ahova járt mindig örömmel fogadta Önt mivel mindig kedves egyszerű ember volt és az is maradt a nagy sikerei ellenére is. Nagyon jó egészséget kívánok és ha kicsit kipihente magát" valamilyen formában "térjen vissza a színházhoz. Sok erőt kívánok Csúriné

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még