2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Gáspár László (Laci)

Gáspár László képorgiás honlapja

Gáspár Laci honlapja majdnem olyan jó mint amilyen maga az énekes, informatív és színvonalas.

Sőt, még olykor paprikás hangulatú eszmecseréknek is teret enged. A szomorú csupán csak az, hogy az első oldalon még Laci üdvözli a látogatót, de a többi oldalon már nélkülöznünk kell őt. Jó lenne, ha a Megasztáros fiú személyesen is mesélne népes rajongótáborának.

A Főoldal: Mint mindig most is egy velős üdvözlés adja tudtodra, hogy jó helyen jársz. Elindulhatsz bebarangolni Gáspár Laci hivatalos internetes oldalát, ahol első kézből származó infókhoz juthatsz kedvencedről. A weblap egyik erőssége, hogy áttekinthető és többnyire napra kész is. Akár egy esti koncert időpontját, akár a legújabb klipet keresed, itt biztosan megtalálod.

Számos további menüpont is hívogat mindkét oldalon, ahol főként a támogatókat találni. De ne ijesszen meg a felsorolás, érdemes végigböngészni. Videoklipek és cikkek bújnak meg a sorok közt. Továbbá kirakhatod Lacit egy stresszoldó játékban és háttérképeket is letölthetsz róla. Nagy öröm az is, hogy helyet kapott az énekes zenekara is, bar csak egy kattintás erejéig.


Az egész honlapra jellemző, hogy szoros együttműködésben informál a Gáspár Laci Fanclub oldalával. Így bővelkedhetsz a fotókban, vagy a pletykákban is.

Életrajz: Talán az egyik leggyengébb láncszeme a honlapnak. Sajnálatos, hogy Laci nem maga mesél, hiszen az sokkal hitelesebb és közvetlenebb lenne. Másrészt a biográfia 2004-nél véget ér. Biztosra veszem, hogy történt ez-az az énekessel azóta is. Amik viszont nagyon feldobják a száraz szöveget, azok a régi családi fotók.

Hírek: Egy klikk és maris megnyílik a Funclub oldala (www.lacifanclub.hu), ahol további sajtótermékek gyöngyszemeire lelhetsz.

Sajtó: Interjúk és cikkek, számos hazai sajtótermékből. Érdemes ide betérni, hiszen nem csak a legolvasottabb lapok megjelenésit, de kisebb vidéki újságok és weblapok cikkei is olvashatók.

Képgaléria: Megszámlálhatatlan fotó, tucatnyi témában. Megasztártól a családig, a zenekartól a turnékig, minden, mi szem szájnak ingere. Mivel Laci kedvence hangszere a gitár, nem is lenne teljes a gyűjtemény, ha hiányoznának az ilyen témájú képek.

Zene: Mi lehetne fontosabb ennél? Dalszövegek és letölthető klipek közt válogathatsz. A Megasztáros fellépéseket is visszanézheted, nehogy lemaradj bármiről. A letöltés elég gyors és a minőség is élvezhető. Mazsolázz szabadon!

Vendégkönyv: Olykor odamondogatós, csipkelődős rajongói vélemények tárháza, ahova bárki beírhat és segítséget is kérhet a többi rajongótól vagy akár az énekes csapatától is. Konkrét kéréseiteket egy e-mail címre is elküldhetitek. Tudsz csatlakozni Laci hivatalos fanklubjához is, melyhez itt minden infót megtalálhatsz egy kattintásra.

Linkek: Nem tudod, hogy kiért rajong Laci? Akkor nem áruljuk el. Gyere és nézd meg magad, hogy mely zenészek vannak hatással az énekes pályájára. De természetesen van még itt Megasztár és két blog is.

Hírlevél: Mindent első kézből szeretnél tudni? Akkor itt az idő, hogy megadd a mail címed és kéztördelve várd a legújabb híreket Laciról.

Kapcsolat: Véleményedet és kívánságaidat megoszthatod Gáspár Lacival és csapatával, csak kattints ide és válaszd ki a megfelelő címet.

Áttekintve a honlapot mindenképpen meg kell, hogy dicsérjük az alkotókat, hiszen a felhasználó, rajongó számára egy körültekintő oldalt kreáltak. Hosszú időn át leköti a látogatót a tömérdek információ, cikk és a tucatnyi képgaléria. De legyünk még telhetetlenebbek, hiszen Laci tehetségéhez illően, ez jár. Még több technikai újítást és a Megasztárban megszokott látványos effekteket is szívesen látnánk. Nos és persze Laci személyes jelenléte is sokat dobna a nívón.

Kellemes lapozgatást mindenkinek.

mori

[2006.09.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még