Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. október 17. | kedd | Hedvig nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Niki Belucci az Akropolisz 2000 születésnapján
Kapcsolódó Kiadványok
Niki Belucci: Kék hajnal
Kapcsolatok
Niki Belucci

Niki Belucci Görögországba tart

Kétség nem fér hozzá, Niki Belucciért kapkodnak a külföldi klubok.

A gyönyörű DJ-hölgy 2006-ban minden eddigi elképzelését is felülmúlta a rengeteg külhoni meghívás. Alighogy hazaérkezett Spanyolországból, ahol Mallorcán zenélt a Club Tito's-ban, már csomagolhatott is, és indult első Görögországi turnéjára.

Augusztus 10-én Athénban landolt, ahonnan az első buli helyszínére repült Rhodoszra. Aznap este a Taj Mahal nevű helyen zenélt, ami egy klubláncolat Görögországban.

Igazi hellén motívumokkal díszített design jellemzi az amúgy is csodás környezetet: egy tengerparti klub és igazi görög mulatság vette körül a magyar szépséget. Már most biztos, hogy nem utoljára táncoltatta meg az ottani a klub közönségét.

Ám reggel már indult is tovább, mégpedig Athénba, ahonnan háromórás várakozás után már Mitilinibe indult, ahol az érkezés után egy fogadáson találta magát, amit a tiszteletére rendeztek.

Másnap kora délután egy tengerparti klubban várta őt a görög közönség. A hely csodás volt, és mindenki táncolt a napsütésben. A klub közepén volt egy medence, amely érdekes módon külön táncparkettnek bizonyult a buli ideje alatt. Estig tartott a dedikálás, és soha ennyi fotó nem készült még Nikiről, mint azon a bulin.

A következő napon visszarepült Athénba, ahonnan Santorinibe vette az irányt. Ott még aznap este a Taj Mahal clubban zenélt, ahol hosszú sor állt a bejáratnál, s nem fértek be az érdeklődők. A varázslatos éjszaka után reggel már "motorháton" vitték megmutatni a sziget büszkeségeit és nevezetességeit.

"A santorini naplemente semmihez sem fogható - több száz ember jelenléte azonban növelte az amúgy is leírhatatlanul gyönyörű naplemente hangulatát, amit a tömeg üdvrivalgással és tapssal díjazott" - mesélte Niki.

Hangulatos görög éttermeket, csodás fekete homokos tengerpartot és varázslatos hangulatú partikat hagyott maga mögött Niki, amikor hazaérkezett Görögországból.

Azonban a búcsú csak időleges, hisz ott télen is óriási a klubélet, így Niki februárban újabb turnéra indul a csodás Görögországba, de addig még Norvégia, Törökország, Kolumbia, Németország, Ausztria, Ukrajna, Ciprus, Dubai, Olaszország, Argentína, Mexikó és Oroszország várja év végéig.

- Niki Belucci PR -

[2006.09.21.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
sorinrebecca szolgáltatás [2017.10.09.]
Beatles banda dobos, gitáros, zongorista zenekar [2017.10.08.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Szívbemarkoló felnőtt mese lett A Notre Dame-i toronyőr történetéből
Végre Budapesten is...

Jubileumi ünnepséggel emlékeztek a Budapesti Operettszínházban
100 éve született jelenkori...

Élményszüret volt Siklóson - fogadalmat tettek az énekesek
Jamie Winchester és Hrutka Robi újra együtt - képek a budapesti koncertről
beszámolók még
koncert.lap.hu