2024. június 7. | péntek | Róbert nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Gáspár Laci folytatja sikersorozatát

 

A múlt héten MAHASZ Fonogram - zenei díjjal (az év felfedezettje), a POPCORN 2004.év "kedvenc magyar előadója" címmel és a Roma Polgárjogi Alapitvány aranygyűrűvel díjazott ill. kitüntetett énekes - mint ahogy az újságokból is értesültünk: egy időre elvesztette hangját. Emiatt fellépéseit lemondani kényszerült és 2 hétig nemcsak énekelnie, de még beszélnie sem volt szabad. Nagy várakozás előzte meg visszatérését a színpadra, de hála az orvosi felügyeletnek és Laci akaraterejének, hangszálait nem érte károsodás.

2004. férfihangjának is nevezett énekes Székesfehérváron lépett újra színpadra, mint Sztárvendég.

Május 12-13-án Alba Média Fesztivál címmel nagyszabású rendezvényre került sor Székesfehérváron. Azurák Csaba, a programsorozat szervezője elmondta, a város kulturális és szellemi életét kívánták felpezsdíteni a fesztivállal, amelynek keretében találkozott a magyar médiavilág krémje: többek között Bárdos András, Till Attila, Liptai Claudia, Hajdú B. István, Vujity Tvrtko érkezett Fehérvárra. A rendezvény két fő támogatója Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Kodolányi János Főiskola voltak.

Itt volt többek között Bárdos András, aki a kereskedelmi televíziózás - infotainment témakörben tartott előadást, Simon András (MTV) politikai háttérműsorokról beszélt, de Fehérvárra érkezett Vujity Tvrtko és Liptai Claudia is. Az Alba Média fesztivál vendége volt az RTL Fókusz csapata, míg reklám - PR témában Kapitány Iván tartott előadást. A TV2 Napló című műsorából Szalay Ádám és Hadas Krisztina érkezett, valamint ott volt Hajdú B. István is, aki a Bregyó-közben közvetítette az Alba Volán jégkorongcsapata és a Cornexi női kézilabdacsapat focimeccsét… A nap végén a fesztivált koncertek zárták, ahol sztárvendég a 2 heti kényszerpihenő után újra színpadra lépő Gáspár Laci volt. Laci a rajongók nagy örömére óriási sikerű koncertet adott, hangjával ismét elvarázsolta a közönséget, nagysikerű dalait vele énekelte a tömeg, szűnni nem akaró taps és ováció közepette.

Az est programja Back II Black együttes fellépésével zárult, ahol egy közös dalt is előadtak Bebéék Gáspár Lacival. Laci versenyben van a VIVA COMET díjért is a férfi előadó kategóriában, ahol olyan előadókkal kerül megmérettetésre, mint Majka, Emilio, Dopeman és LLJunior.


[2005.05.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még