2024. szeptember 28. | szombat | Vencel nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Vidám honlappal rukkolt elő a zenész
Kapcsolatok
Csocsesz
Josh és Jutta
Gáspár László (Laci)

Gáspár Laci még soha nem viselt szmokingot

Százhúsz éve történt, hogy egy bálon először viselték az azóta szmoking néven ismert öltözetet. 1886 óta töretlen az alkalmi viselet népszerűsége. Érdekes módon az általunk megkérdezett zenészeknél nem tarozik a népszerű öltözékek közé.

Griswold Lorillard és barátai aligha sejthették, mikor 120 évvel ezelőtt a New York-i Tuxedo Park-béli Tuxedo Clubban először megrendezett őszi bálra készülődtek, hogy saját tervezésű, új és meglepő öltözetük lesz a legelterjedtebb elegáns viselet a jövőben. Az akkor forradalmi újításnak számító zakószabású, kihajtott gallérján fényes selyemmel díszített kabát és hozzáillő nadrág kombinációja alighanem szép kis feltűnést kelthetett a bálon. Azóta azonban az érezheti magát kényelmetlenül, aki egy ilyen horderejű eseményre másban érkezik.

Csocsesz elegáns viseletnek tartja


- Természetesen az én ruhatáromból sem hiányzik. Ennek ellenére nagyon ritkán viselem, hiszen nem igazán az én stílusom. Ettől függetlenül vannak olyan rendezvények, ahol az etikett megköveteli, hogy belebújjak ezen alkalmi viseletbe - magyarázza a mulatós zene kiválósága. - Mégis, ha őszinte akarok lenni, már alapjáraton ódzkodom az ilyesfajta ruhadaraboktól, bár nem olcsó múlatság szmokingot viselni, így ebben a kérdésben is aktuális az üzenetem: Csak lóvé legyen!"

Gáspár Laci még soha nem viselt szmokingot. Egyszerűen nem érzi jól magát benne.
- Őszintén szólva nem is venném fel igazán szívesen. Persze van olyan alkalom, amikor „kötelező” lenne, én is felvenném, de erre még nem volt alkalom. Abban azonban biztos vagyok, hogy akkor sem érezném benne igazán jól magamat – zárta válaszát a sztár.

Josh a vicc kedvéért is felveszi


Josh, a Josh feat. Jutta duó férfi tagja akár a vicc kedvéért is örömmel visel szmokingot. - Az túlzás, hogy szeretem, de pár évvel ezelőtt sétapálcával együtt kaptam egyet ajándékba. Nagyon fess legény vagyok ám benne, legalább is azt hiszem - kezdi viccesen válaszát az énekes-procucer.

- Van benne valami elegancia, amit akkor érzel, amikor magadra öltöd, és ha kötelezően oldalra vagy hátra zselézett hajjal viseled, mindjárt egy kis időutazáson veszel részt. Nem ez a mindennapi viseletem, de ha elvárják tőlem felveszem, illetve a móka kedvéért így is meg lehet jelenni bizonyos rendezvényeken, de ezt illik előre egyeztetni a meghívóval. Emellett egy valamire még nagyon jó: ha alkalom adtán magadra öltöd, megtudod a testsúlygyarapodásodat vagy a fogyásodat. Remek teszter! És amíg beleférsz és jól áll rajtad, addig nincs ok a pánikra!

- Bíró Zsolt -

[2006.10.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

beszámolók még