2024. szeptember 28. | szombat | Vencel nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Forrás: Portfolio Light
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Musical készült a Gyalog Galoppból

Kedden este mutatták be a Monty Python Repülő Cirkusza Spamalot című musicalje Londonban. A londoni premierre a West Enden található Palace Theatre-ben került sor.

A musical, amely a Broadwayn tavaly óta fut hatalmas sikerrel, a világhírű humorista csoport Monty Python és a Szent Grál című – Magyarországon Gyalog Galopp címen forgalmazott –, 1975-ös, legnépszerűbb filmjéből készült. A bemutatón a Monty Python négy tagja vett részt (Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones), egyedül John Cleese nem tudott jelen lenni egy ausztráliai forgatás miatt. Az előadást - amelyben újra szerepet kap a kéz és láb nélküli, a gyilkos nyúl is - Fekete lovag jövő márciusig hétfőn és szombaton este 8 órakor, kedden és szombaton 3 órakor tűzták műsorra. Artur király szerepében Tim Curry tűnik fel, aki több mint húsz év után tért vissza a West End-re.

A Monty Python-csoportot 1969-ben alapította öt brit író-színész: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin és az amerikai rendező, Terry Gilliam. Műsoruk, a 45 részes, egyenként félórás Monty Python Repülő Cirkusza (Monty Python's Flying Circus) először 1969. október 5-én került adásba, és egészen 1974-ig műsoron volt. Ám a Python-jelenség ennél sokkal több volt: turnék, négy film, több album, számos könyv és számítógépes játék kötődik hozzájuk. Ezen kívül a csoport tagjai önállóan is elismert művészek.

- portfoliolight.hu -

[2006.10.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

beszámolók még