2024. május 23. | csütörtök | Dezső nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
VIVA vívás

Újabb részhez érkezett a Majka-Dopeman párharc

Úgy tűnik egyelőre vége a harcnak, már mint ami Dopeman és Majka között van. A két rapper a VIVA csapatának közbenjárására úgy döntöttek, hogy egy időre fegyverszünetet kötnek és beszélnek egymással.

A VIVA, a díjátadó kampányaként a különböző kategóriák jelöltjeinek versenyeket szervezett. Így történt ez a fiúkkal is, akiket egy vívásra invitáltak, hogy ezzel is igyekezve elnyerni a rajongók kegyeit és persze minél több szavazatot begyűjteni.

A megmérettetésen a fiúk közül Majka, Dopeman, LL Junior és Emilio jelent meg, Gáspár Lacit ugyanis nem engedte el a TV2.
Ennek keretén belül a COMET-jelöltek  egy VIVA-s víváson vettek részt.  A döntőbíró nem más, mint a híradós Szellő István volt, aki örömmel nézte végig és bírálta a párbajokat. Ezt az összecsapást Majka nyerte, viszont a kettőjük párharca olyannyira eldöntetlenre áll, hogy a hírek szerint elindultak a békülés írányába. 

„Nem kell ezt már túldimenzionálni, az idő megold mindent. Örülök hogy végre emberi viszonyunk van egymással, hiszen sértődésből nem élünk meg. Bár most éppen egymás ellenfelei vagyunk, hiszen a VIVA COMET a legnagyobb szakmai harc, úgy gondoltuk legyen ez az utolsó megmérettetés. Ez azonban nem emberi, hanem szakmai összecsapás. Nagyon örülök hogy jelöltek, és az hogy Majka is jelölt valahol az én érdemem, hiszen ő is az én „fiam”. Békét kötöttünk, egyikünk sem jött ki jól ebből a viszálykodásból. Ettől persze még továbbra is úgy gondolom hogy igazam volt, de mára már Majka indokait is figyelembe tudom venni.” - mondta el Dopeman a nagy békülésről.

Majka hasonlóan vélekedik, úgy érzi nem tett jót a háborúskodás. „Lehet hogy ezentúl sem leszünk a legjobb barátok, de normalizálódott a kapcsolatunk. Ma már az is szóba jött, hogy jövő héttől akár együtt járunk edzeni.”

Lehet, hogy vége a harcnak ....

Bizso

[2005.05.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » próbaterem [2024.05.23.]
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még