2024. szeptember 28. | szombat | Vencel nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Letöltés
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Magyar zenészek Beyonce albumán

Megszületett az első magyar áttörés a nemzetközi könnyűzenei életben. Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő, Beyonce legújabb remix albumán két magyar zenész munkája is helyet kapott.

Achilles Sparta és Krajczár Péter neve talán ma még ismeretlenül hangzik a hazai könnyűzenei életben. Valószínűleg nem lesz sokáig így, hiszen az amerikai Sony BMG kiadó fantáziát látott a két fiatalban, és felkérték őket, hogy készítsék el Beyonce legújabb albumáról, a B’Day-ről, a Ring the Alarm c. dal remixelt változatát.

Az átdolgozás olyan sikert aratott, hogy a kiadó és a menedzsment döntéseképp rögtön az első helyre került Beyonce új remix lemezén. A példa nélküli sikertörténet nem véletlenszerű, a zenészeket korábbi munkáik alapján tartották érdemesnek az előkelő helyezésre.

Az album a világ legtöbb pontján már megvásárolható, a hazai rajongók és érdeklődők az internetről rendelhetik meg, illetve tölthetik le, valamint dj üzletekben, online lemezboltokban kapható.

Az olasz származású Achilles Sparta és magyar zenésztársa, Krajczár Péter nevét valószínűleg egyre többet halljuk majd mostanában. A két fiatal évek óta együtt zenél az általuk alapított Karmatronic együttesben. Egyedi zenei gondolkodásukat jellemzi, hogy bátran szerkesztenek össze a magyar zenei világban még teljesen szokatlan ritmusokat, hangokat, ami egy egészen sajátos atmoszférát teremt.

A történet itt még korántsem ért véget, sőt, igazán most kezdődik el…

A közeli jövőt a folyamatos New York-i stúdiómunkák határozzák meg, melynek köszönhetően előkészületi fázisban tart több reklám- és filmzenei munkálat, valamint nem várat már sokat magára egy újabb remix Amerika egyik legnagyobb R&B őstehetségének tartott énekesnőjének dalára.

(Karmatronic)

[2006.11.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

beszámolók még