2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Vámpirok bálja külföldi turistáknak
Képgalériák
Vámpírok Bálja - Díszletelfogadás
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Roman Polanski elégedett a Vámpírok Bálja előkészületeivel

Budapesten is bemutatják Roman Polanski "Vámpírok Bálja" című világsikerű musicaljét. Az Oscar-díjas rendező azonos című filmje alapján készült zenés színpadi adaptáció Bécs, Stuttgart, Hamburg, Tokió és Berlin után 2007 júniusában debütál a magyar fővárosban.

Roman Polanski és Jim Steinman, a musical zenei szerzőjének közös alkotása minden alkalommal különleges elismerésben részesült, amelyhez garancia volt Steinman kimagasló szakmai múltja is. Steinman többszázmilliós példányszámban eladott dalai sok-sok örömteli percet szereztek hallgatóinak, hiszen többek közt olyan világslágereket jegyezhet, mint például a Bonnie Tyler által énekelt "Total Eclipse Of The Heart".

A PS Produkció csapata Simon Edit producer vezetésével két éve dolgozik azon, hogy a magyar közönség számára egy elismert, több alkalommal is világsikerű produkciókat alkotó nemzetközi kreatív team segítségével, valamint a 430 jelentkező közül az általuk kiválasztott magyar szereplőkkel együtt egy kimagasló minőségű musical produkciót hozzon létre. A team tagjai közt található Cornelius Baltus rendező, aki szinte minden egyes bemutatónál Polanski rendezőtársa, Dennis Callahan, a New York Radio City Hall koreográfusa, Kentaur, az itthon és külföldön egyaránt ismert és elismert díszlet- és jelmeztervező, valamint Gabor Rivo, a bécsi előadás karmestere, a budapesti premier zenei vezetője. Michael Kunze szövegét magyar nyelvre adaptálja Miklós Tibor.

Az elmúlt héten Roman Polanski jelenetről jelenetre megnézte, átbeszélte, javaslatait elmondta a díszletterv makettjének bemutatásakor. Kentaur munkáját izgalmasnak, különlegesnek, az eddigi díszletektől eltérő, ötletekkel teli alkotásnak tartja. A vezetőrendező jóváhagyta a szereposztást is, a szerződtetések már folyamatban vannak.

A produkció honlapján minden információt megtalál a musical iránt érdeklődő hazai és külföldi közönség, ahogyan a szereposztást is megismerhetik hamarosan a weboldalra látogatók. A Vámpírok Bálját 2007 nyarán a Pesti Magyar Színházban mutatják be.

(PS Produkció)

[2006.11.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még