Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. június 28. | szerda | Levente, Irén nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szandi, Lola és Ganxsta a pult mögött
Képgalériák
Szandi a jótékonysági árusításon
Kapcsolatok
McDonald's Pünkösdfürdő
Szandi

Szandi a pult mögött is bizonyított

Ha segítségről van szó, akkor Szandira mindig lehet számítani, most sem volt ez másképp, megint csak bizonyított a McDonald's jótékonysági akcióján.

A tavalyi évhez hasonlóan az idén is megszervezte jótékonysági akcióját a közkedvelt étteremlánc Magyarországon. November 18-án, szombaton, ismert emberek beálltak a pultok mögé, hogy hamburgert, kólát és sült krumplit árusítson. Az eladott termékek bevételének egy részét jótékony célra fordítják. Lapunk is kíváncsi volt e nemes cselekedetre, s ellátogatott a békásmegyeri Pünkösdfürdő étterembe.

Belépve a helységbe néhány lézengő emberrel találkoztunk, akik fogyasztották a reggelijüket, majd nem telt el 10 perc, s az éttermet megrohamozták. Ekkor már Szandi is megérkezett, édesanyjával és Blanka lányával együtt. Emberek sokasága várt a pult előtt, így Szandi is munkához látott.

Népszerű a sültkrumpli

Ritkán látott mennyiség fogyott a menüből, de a sültkrumplit még a menü sem tudta überelni, hiszen ennek árának egy része megy a beteg gyermekek megsegítésére.

Az egykori tinisztár, mint tudjuk szeret beszélni, így nem esett nehezére tájékoztatni a segíteni szándékozókat, hogy az egyedi – erre a célra gyártott – képeslapok megvásárlásával támogassák azon gyerekeket, akik önhibájukon kívül szorulnak támogatásra. Minden bizonnyal a nap végére a 200 forintos képeslapokból is jókora mennyiség fogyott, akárcsak a sülkrumpliból.

Természetesen voltak olyanok is, akik az énekesnőre voltak kíváncsiak, ezért látogattak el, ezt abból gondolom, hogy sokak az asztalukhoz invitálták Őt, közös fotózásra, beszélgetésre.

Minden kérdésre válaszolt

Sokak arra voltak kíváncsiak, hogy három gyermek édesanyjaként hogyan tartja formában alakját, hogyan tudja összeegyezteti a karrierjét a családdal. Válaszából kiderült, hogy mindezek mellett még lemezt is készített, ami egy hónapja jelent meg, tehát ennek promótálása is időt igényel, de jó szervezéssel mindent meg tud oldani.

Minden kérdés megválaszolásra került, az eladásban is teljesítette feladatát, tehát ismét megállta a helyét. Szandi nagyon jól érezte magát, most is közvetlen volt, felszabadult és ezt az ott lévő látogatók is észrevették.

Lapunknak elárulta, hogy nem híve az ilyen jellegű gyorsételeknek, de ritkán azért szokott vásárolni gyermekeinek. Elbúcsúzott, várt még rá egy újabb fellépés, de minden bizonnyal találkozunk vele jövőre is a McDonald's jótékonysági akcióján.

- K.T. -

[2006.11.19.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Énekes keres zenekart zenész [2017.06.25.]
Háromtagú Esküvői Zenekar megrendelhető zenekar [2017.06.24.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
koncert.lap.hu

Hová tettem a gördeszkám? - A Sum 41 tarolt a Budapest Parkban
Június 14-én fantasztikus...

Ünneplő vámpíroktól hemzsegett a színház - képekben
Éjszakai vámpírtalálkozó, rengeteg...

Bruno Mars 24 karátos varázslata a Budapest Arénában
A Depeche Mode is elérzékenyült a magyarok meglepetésén - képek
beszámolók még