2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Roxx69 és Disco Express közös buli az A38-on
Kapcsolatok
Roxx69
Disco Express

A rock feledteti a rosszkedvet

Legalább is én ezt tapasztaltam, de a bulit követően egyetlen egy szomrú ember sem láttam. Tehát van valami igazságtartalma a címben szereplő állításnak. Szerencsére időben értesültem az A38 hajó műsorváltozásáról, igaz alig egy héttel a Disco Express és a Roxx69 fellépése előtt. Eredetileg Uli John Roth német gitárművész koncertje lett volna ebben az időpontban a budapesti állóhajó fedélzetén, helyette lépett fel a magyar rock n’ roll két képviselője.

Kilenc óra után néhány perccel a színpadon termett a Roxx69 legénysége és rövidített műsorukkal maguk mellé állították a remek hangulatú közönséget. Majd 40 perces koncertjükön ízelítőt adtak az általuk képviselt zenei világból, a „Rúzs nem Vér” című lemezüket is jellemző, változatos hangulatú dalokat játszottak. A saját dalok mellett volt egy-egy Bon Jovi és Billy Idol nóta, és a ráadásban elnyomták a Van Halen örökzöldjét is a Jump-ot, úgy, ahogy az a rock nagykönyvében meg van írva…

A hihetetlen energia

A frontember Székelyhídi Balázs a magyar színpadokra nem jellemző energiával énekelte és táncolta végig a koncertet, csak annyi időre állt meg míg felkonferálta a következő dalt! A zenekar többi tagja Kelemen Tamás gitáros, Rein Ákos billentyűs, Prepelicza Zoltán basszusgitáros és Gróf István dobos is megtettek mindent azért, hogy a közönség remekül szórakozzon ezen az egyébként tökéletes hangzású bulin! Nincs más dolgom, mint elmenni a következő koncertjükre, ahol teljes műsort játszanak!

A főzenekari státuszt betöltő Disco Express együttest kitörő ovációval fogadták a nézők. A tíz éve létező miskolci zenekar stabil rajongói táborral rendelkezik Budapesten is, és a zenekar igyekszik meghálálni ezt a szeretetet! A minden fellépésükön 100%-ot nyújtó csapat legfontosabb életcéljának a klasszikus glam- és glitter-rock hagyományok ápolását tartja, emellett igazán szórakoztató és nevettető a produkciójuk. A humor nem hiányozhat a bulijaikról, és a most készülő lemezükről sem, az ezen a koncerten játszott új dalok is erről tanúskodnak!

Egy igazi rock showt láthattunk a két zenekartól, ami feledtetni tudta a rosszkedvemet!

- bizso -

[2006.11.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még