2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Oasis: Stop The Clocks
Kapcsolatok
Oasis

Az Oasis megállítaná az időt

2006-os év végén az Oasis új, dupla CD-n kiadott "best of" lemezzel jelentkezett. Az Európától az Egyesült Államokig mindenhol megjelenő "Stop the Clocks" egy visszatekintő válogatás 18 dallal, melyeket Noel Gallagher maga választott ki.

A brit rockbanda alapító tagja, Noel korábban többször is azt nyilatkozta, hogy az Oasis sosem fog Greatest Hits albumot kiadni, hacsak a zenekar nem válik szét. 2005 decemberében azonban már elhintette a sajtóban, hogy kiadójuk tervei között szerepel egy válogatás megjelentetése. S bár kezdeti ellenérzései voltak a dologgal kapcsolatban, végül nagy részt vállalt a lemez munkálataiból.

Gallagher ragaszkodott hozzá, hogy a válogatáson ne csak a korábbi kislemezek kapjanak helyet (mint sok hasonló kiadvány esetében), hanem a legjobb album trackek és B-oldalas kislemezdalok is felkerüljenek a korongra. Utóbbi kategóriába tartozik a régi-új "Acquiesce" című nóta, amelyhez 2006 végére készítettek csak videoklipet. 5-5 dalt választott a "Definitely Maybe" és a "(What's the Story) Morning Glory?" című lemezekről, kettőt a "Don't Believe the Truth"-ról és 1-1-et a "Standing on the Shoulder of Giants" és a "Heathen Chemistry" című albumokról.

Néhány rajongót aggodalommal tölt el, hogy a banda Greatest Hits-et ad ki, jelnek tekintik ezt, mely szerint az együttes fel fog oszlani. Az új anyag megjelenése kapcsán kiadott sajtóközleményekből azonban világosan kiderül, hogy az Oasis új anyagon kezd majd dolgozni, melytől hasonló sikereket várnak, mint a most kiadott gyűjteményen szereplő dalok esetében.

Hogy megünnepeljék az album megjelenését, a csapattagok nyilvánosságra hozzák első teljes hosszúságú filmjüket is "Lord Don't Slow Me Down" címmel, melyet a Don't Believe the Truth nevű világ körüli turnén rögzítettek 2005 májusától 2006 márciusáig. A filmet a napokban mutatták be egy brit televízióban.

- SonyBMG -

[2006.12.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még