2024. június 4. | kedd | Bulcsú nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Gáspár László (Laci)

A tánc a mindene - a lambadától a hip-hopig

A fiatal nyíregyházi hölgy, Nagy Ramóna több hazai dal klipjében felfedezhető. Ramóna a Megasztár harmadik szériájában háttértáncosként is fel-feltünt. Az ifjú hölgy mostanában mindenhol ott van, ahol táncolni lehet. És ez így megy már hat éves kora óta.

– Gyerekkoromban imádtam a lambadát, kezdetben azt táncoltam, majd következett négy év Zoltán Erika Tánciskolájában, majd újabb öt az Y2K-ban. Az együttes vezetője, Majro látott bennem fantáziát, és egyre több produkcióban vettem részt. A tánc mellett elkezdtem koreográfiákat is készíteni, megnyertem a hazai zenecsatorna Táncreakció versenyét, egy sportszergyártó cég országos versenyén pedig második lettem.

Több hazai együttes klipjében is szerepeltem, a Megasztár harmadik szériájában háttértáncos voltam, most pedig Gáspár Lacival dolgozom együtt.
Ez nemcsak jól hangzó szlogen, nekem valóban az életem a tánc, ezért is jelentkeztem a Megatáncba. Bár a végső döntőbe nem kerültem be, óriási élményekkel lettem gazdagabb. Hatalmas megtiszteltetésnek tartom, hogy Keveházi Gábor azt mondta: az egyetlen hibám, hogy nincs jó tanárom, s hogy ő szívesen foglalkozna velem.

A két kedvenc: a latin és a hip-hop

– Nagyon jó közeg a táncos szakma, a rivalizálás azonban tapintható – mondja. – Az irigység előbb-utóbb kijön az emberekből, engem ez viszont teljesen hidegen hagy. Ha valaki jobb nálam, akkor megpróbálok tanulni tőle, egyébként is folyamatosan fejlesztem a tudásomat. A két kedvencem a latin tánc és a hip-hop, előbbihez éppen partnert keresek. Szeretnék versenyeken indulni, mert igazán ott derül ki, mennyit érek. A fellépéseken akkor is megdicsérnek, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretném, a verseny azonban az igazság színtere.

Ramóna azt mondja, sokáig szeretne még táncolni, egy idő után viszont átadja majd a helyet a fiataloknak. Minden fellépés előtt izgul egy kicsit, ami szerinte nem baj, ez kell ahhoz, hogy mindig a legjobbat hozza ki magából.

A hétvégéit a fővárosban tölti: díjátadó gálákon vesz részt, klipekben táncol, és ha ideje van, buliba megy a barátaival. S persze táncol – általában egészen addig, amíg rá nem szólnak: záróra.

- nagymester Szon.hu anyaga alapján -

[2006.12.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még