2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Antal Péter honlapja
Képgalériák
Antal Péter klipforgatás képei
Kapcsolatok
Antal Péter

Pop herceg életveszélyben

Már látható az Antal Péter új klipjének előzetese, mely a "Valaki vár" című számból készült. A klipnek az utómunkálatai folynak a Goldfish Records stúdiójában, hamrosan DVD-n is meglesz az anyag.

A klip, mely Antal Péter ötletéből és koncepciójával készült, egy keleti misztikus világba röpíti a hallgatót, tűzfújókkal, kígyókkal, buja keleti táncosnőkkel, hercegnővel.

Antal, aki egyébként producerként, zenezerzőként is dolgozik különböző együtesekben, úgy döntött, hogy kijön egy saját produkcióval, melyet márciusban le is forgattak egy nap alatt, szintén a Goldfish Records gárdájával akik már hosszú referencialistával rendelkeznek a klipforgatás (különösen az animációs klipek) területén Kozsótól kezdve Agnes Vaillán, V-tech-en keresztül a TNT-ig.

A klip maga egy börtönben játszódik (aminek Magyarországon egy lerobbant iskola pincéje tökéletesen megfelel) valamint egy perzsa teázóban (Sirius). Témája már klasszikusnak mondható: egy herceg beleszeret egy hercegnőbe (aki egyébként a Keyo Chicks modellje), ami abban a korban nem megengedett házasság nélkül, és ezért börtönbe vetik. Kísértésként kígyók, démonlányok jelennek meg. Lesz benne animáció, kézben tűz, fáklya, tűzzsonglőr és minden, ami az embernek keletről még eszébe jut.

A forgatáson egyébként a kígyót (ld kép) sikerült annyira felidegesíteni a fáklyával, hogy jól megszorította a herceg (Antal Péter) nyakát, a stáb alig bírta leszedni. (Természetesen kígyó sem sérült meg az eset következtében, erre vigyáztak). Egyébként sem lehetett volna probléma a kígyó szorításából, hiszen Antal Péter rendelkezik Peter Anthony Prince amulettjével (akinek állítólag leszármazottja) és akinek nevéhez misztikus történetek fűződnek egy kastélyban, amit ő építtetett fel a 17-dik században.

Sir Oesh

[2005.05.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még