2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Farkasházi Réka kiszállt a táncból

A népszerű Barátok közt sorozatban is felntűnt Farkasházi Réka és Angyal András holtversenyben az első helyen végzett Csonka Andrásékkal, a párnak – a közönség döntése értelmében - mégis búcsúznia kellett a Szombat Esti Láztól.

A december 9- adásnak óriási volt a tétje: aki továbbjut, küzdhet a táncshow második szériájának trófeájáért. A párok a leglassabb, leglíraibb latin-amerikai tánccal, a rumbával, illetve a foxtrott gyorsabb változataként önállósult quicksteppel léptek a parkettre.

Hiába bizonyította Réka és partnere tánctudását, a nézők voksai a másik három párosnak kedveztek. A Szombat Esti Lázban a történelem ismételte önmagát: Angyal András az első szériában is közvetlenül a döntő előtt volt kénytelen távozni, s ezúttal is ez történt. Ráadásul úgy, hogy Farkasházi Réka és partnere holtversenyben Csonka Andrásékkal az első helyen végzett.

A közönség kedvence, Somló Tamás és Südi Iringó ugyanis az utolsó helyről a másodikra léphetett a nézőknek köszönhetően, és Gönczi Gábort és partnerét is benntartották a rajongók.

Pedig Farkasházi Réka és Angyal András a rumbájuk alapján a parketten valódi szerelmespárnak tűntek. A szenvedélyes, izzó illúzióra 33 pontot adott a zsűri, és a quicksteppel is aratott a pár. Összességében is rekord-pontszámot, 39 pontot hozott utóbbi kűr a sztár-párnak. Méltó befejezése volt táncuk a pontozásos versenynek – ennek ellenére búcsúzniuk kellett.

- bzs rtlklub.hu alapján -
fotó: rtlklub.hu 

[2006.12.10.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
aradvarik 2006.12.10. 17:28 • [1]
A tegnap esti műsor kissé felháborított!
Táncklubos versenyző voltam, ezért egy kis "szakmai" rálátásom is van a táncra.
Ilyen értelemben ez a műsor a népbutítás egy fajtája! Elvétve akadnak ott táncosok, akik tényleg azt táncolják, aminek a produukciójuk ki van kiáltva!
Nem értem, hogy a zsüri pl. miért nem mondja el a nézőknek azt az elemi dolgot, hogy a rumba eredetileg NEM LASSÚ tánc! Tessék csak megnézni egy karneváli közvetítést! A lassú rumba, ami végül is bevette magát a versenytáncok világába a RUMBA-BOLERÓ. Tagadhatatlan, hogy ez látványosabb és olykor megközelítheti a 18 éven felülieknek jelzőt.
Nem véletlen táncos szemmel nézve sem, hogy Angyal András és Farkasházi Réka az 1-2 helyen holtversenyben állt! Nekem egyébként Ők voltak az elsők, mert táncuk szabatosabb volt a látványosság megőrzése mellett.
Egy szó mint száz - ismerve kies hazánk viszonyait - nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy ők nem kiestek... kiejtették Őket! Végül is közönségszavazatok un. számlálásáról és számlálóiról semmit nem tudunk! Ezt biz'a símán meg lehet hamisítani! Itt még egy egy hivatalos személyre se tellett, aki hitelesíthetné a közölt eredményeket.
Személy szerint kedvelem Somlóékat, de, amit tegnap este bemutattak az csak nevében volt rumba és quickstep, amúgy egy egy-egy jópofa szabadon választott gyakorlatot láttunk tőlük. Csakhogy ez most - állítólag - táncverseny! Szomorú vagyok...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még