2024. június 26. | szerda | János, Pál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Forrás: Ma.hu

Sterbinszky és Tiësto barátokká váltak

DJ Sterbinszky  az elmúlt másfél hétben kétszer is együtt zenélt Tiëstoval. A siófoki Palace után ezúttal egy hajón találkoztak.

Ezek a bulik mindkettőjüknek emlékezetesek maradnak és a két DJ közeli barátokká vált.

Először pénteken a siófoki Palace nyitóbuliján szerepeltek együtt, majd szerdán a svéd Cinderella tengerjáró hajón pörgették a korongokat. Ez utóbbi különösen a helyszín miatt volt érdekes, mivel még egyikük sem lépett fel soha vizen. A 3000 főt befogadó, 12 emeletes és még helikopter-leszállóval is rendelkező tengerjáró Svédországból, Schtockholmból indult útjára egyetlen éjszakára.

Az itthon jól ismert, és számtalan díjat nyert Sterbinszky már nem először játszott a világsztár társaságában: " Néhány évvel ezelőtt már játszottunk együtt egy bulin, de akkor Tiësto még nem számított olyan nagy névnek és emlékeim szerint akkor személyesen nem is találkoztunk. Szakmailag abszolút elismerem, számomra Ő a "Géniusz", már 4-5 éve folyamatosan követem a munkáját, több lemezemen is használom a számait. Most Siófokon találkoztunk igazán, de akkor túl sokat nem beszéltünk, erre pár nappal később nyílt lehetőség Svédországban. Sokat voltunk együtt, először együtt teszteltük a hangtechnikát és a lemezjátszókat, majd Tiësto is végighallgatta a szettemet, persze én is az Övét."


Az utóbbi években egyre feljebb szárnyalt a holland DJ-nek a karrierje és a neve ma már nemcsak a partizók körében ismert. Az elmúlt három évben a sajtó folyamatosan őt választotta a világ Number One DJ-nek és az Olimpia megnyitóján előadott 3 órás szettje óta szinte az egész világ ismeri a nevét.

Sterbinszky szerint mindezek ellenére nem szállt a fejébe a dicsőség: "Nagyon jó fej volt, tényleg összebarátkoztunk. Tiësto még Siófokról emlékezett rám, neki is tetszett, amit csinálok, mindkét helyen sikerült szuper partit összehoznunk. A túlfűtött hangulatot én is átéreztem, a svédek a magyarokhoz hasonlóan nagyon-nagyon hálás közönség, bár engem még nem ismertek, mégis együtt mozogtak a zenére. Maga a helyszín, a hajó sem volt semmi, miközben utazol rajta, nem nagyon érzed a mozgást a méretei miatt. De amikor Tiësto rákeverte a Life is the game számot, a tömeg egyszerre kezdett ugrálni, és még ez az óriás is egy ütemre mozgott. Hihetetlen élmény volt. A végén négyen beszélgettünk, Tiësto, DJ Monatana - aki egyébként Tiësto gyerekkori barátja és tourmenedzsere is - a bulit szervező Human Telex képviselője és én. Végül négy új számomat odaadtam Tiëstonak, aki megígérte, hogy hamarosan jelentkezik. Nekem nagyon sokat számít a véleménye."


A Viking Line hajóstársaság partiját szervező Human Telex bennfentese még hozzátette: "Tiësto és Sterbinszky tényleg jóbarátok lettek, összeköti őket a zene, a közös bulik. De a világsztár tényleg nagyon közvetlen, már mi is gondolkodunk vele egy közös bulin Bécsben. Ráadásul szereti a magyarokat, a magyar közönséget különösen...."

[2005.05.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
2024.06.11., a nap, amikor a Winger zenekar...

Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
Június 5-én adta Budapesten régóta várt és...

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
beszámolók még