2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek a Broadway karácsony előadásról
Kapcsolatok
Fésűs Nelly
Miller Zoltán
Venyige Sándor
Musical
Kapcsolódó események
Broadway Karácsony
[2006. december 14.
csütörtök 20:00]
Broadway Karácsony
[2006. december 15.
péntek 20:00]
Broadway Karácsony
[2006. december 15.
péntek 17:00]

A sztárvendég meghatódott, a nézők remekül szórakoztak

Egy feledhetetlen musical kirándulásban vettek részt a Nyíregyházi Főiskola Bessenyei aulájába csütörtökön vagy pénteken ellátogatók. Karácsonyi díszbe öltözött felsőfokú intézményben nyolcvan színpadi szereplővel karöltve Fésűs Nelly és Miller Zoltán zenés ajándékkal kedveskedett a Broadway karácsony keretén belül.

A szervezők három előadással ajándékozták meg a városlakókat. A közel kétezer zenebarát köszönettel elfogadta a meglepetést és jól szórakozott az eddig soha nem látott technikát felvonultató programon. A produkciónak helyet adó Bessenyei aulában egy körbeülhető színpad közepén elhelyezkedő élőzenekar szolgáltatta a zenét. A nézők nem csak ülőhelyükről, hanem a plafonra felszerelt négy hatalmas plazmamonitoron is figyelemmel követhették az eseményeket. A színpadi tér minden oldalán kamera és fejgép kísérte a jeleneteket. Az egyedi látványról a huszonnyolc intelligens lámpa gondoskodott.

S hogy milyen slágerek csendültek fel? Volt dal a Macskákból, a Jézus Krisztus Szupersztárból csakúgy, mint az Evitából és a Dzsungel könyvéből. A Nyomorultak mellett „itt volt” Mozart, Rudolf, Elisabeth, Rómeó és Júlia is.

A közel két órás dalcsokor utolsó két darabja stílusosan két karácsonyi szerzemény volt, amely remek alapul szolgált a közeledő ünnep alkalmából.

Meghatódott az énekesnő

Az este sztárvendége Fésűs Nelly és Miller Zoltán volt, akik az előadássorozatot követő fogadáson elmondták, hogy kellemesen csalódtak az előadásban és örülnek, hogy egy ilyen színvonalas produkció részesei lehettek. Ezzel a meglepetések nem értek véget Nelly számára, hiszen a szervezők köszöntették a születésnapja alkalmából. Az énekesnő meghatottan mondott köszönetet a kedvességért.

A produkció dr. Bánhidiné Maróti Magdolna által vezetett Hang-Szín Tanoda tehetséges fiataljaival egészült ki, melyet Tamás Attila vezényelte élőzenekar kísér. Az előadást Venyige Sándor rendezte.

- Nagyon nagy vállalkozás volt ez és úgy érzem a gyerekek maximálisan helytálltak, pedig nagyon nehéz dolog egy élőzenekarral, nem a megszokott Cd alapos kísérettel megszólalni - kezdte értékelését a Zene.hu-nak az előadást követően Bánhidiné Maróti Magdolna.

Büszke tanítványaira

Hozzátette: - A hatalmas előmunkálatokat siker koronázta. Büszke vagyok tanítványaimra. Bevallom, hogy néha a könny is a szemembe szökött, mert jó érzés volt őket látni ilyen szépen, és lelkesen énekelni.

A siker láttán nem kérdéses, hogy lesz folytatása a musicalshownak…

- Bíró Zsolt -

[2006.12.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még