Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2018. október 23. | kedd | KÖZT.KIKIÁLT., Gyöngyi nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nem ad retrokoncertet a Piramis
Kapcsolatok
Piramis
Kapcsolódó események
Piramis
[2006. december 26.
kedd 20:00]
Piramis Ráadás
[2006. december 27.
szerda 20:00]

Piramis koncert Som Lajos nélkül

Som Lajos a harmadik szám után levonult a színpadról "dimenzionálni".

Munkatársunk a múlt héten Érsekújváron elsők között láthatta fellépni a Piramist az ottani stadionban. A stadionba kb.: 1800-2000 ember fér be és természetesen teltház várta az év koncertjét, hiszen mégiscsak tizennégy évet kellett várni erre a pillanatra.

Egyébként ez a koncert volt tekinthető az egy hét múlva (december 26, 27) tartandó koncertek főpróbájának. A hangulat frenetikus volt és nagyon jól indult a buli a doboknál Köves Miklós (Pinyó), Gallai Péter a billentyűs hangszerek mögött, a színpad bal oldalán Závodi Janó gitárral a kezében, középen az énekes Révész Sándor és végezetül a színpad jobb oldalán Som Lajos.

Végre felcsendült az első dal a Szabadnak születtem kevéssel hét óra után és jött a többi nóta.

Az első három szám után különös dolog történt a színpadon Som Lajos elhagyta megszokott helyét a színpadon és levonult a színpadról, hogy ez miért volt senki sem értette a nézőtérről. Magától ment le, leküldték a színpadról egyéb okok miatt? Tény, hogy van egy ötös fogat, aminek egyik része eltűnik a helyéről, ami üresen is maradt, hiszen a Som Lajos „helyébe lépő” gitáros Tacsi a dobok mellett kapott helyet.

Ami azért nagy törést jelentett a koncert menetében! A zenében nem is annyira volt érezhető inkább lelkileg volt furcsa ilyen színpadképet nézni a rajongóknak. Sőt talán szemmel látható volt a zenészek (nem mindenkinek) arcán, hogy talán még Ők maguk sem értik mit tesznek, és mi történik velük most ebben a különös szituációban?

Som nem jelent meg a színpadon

Majd ismét jöttek az ismert és szeretett dalok sora és volt még egy különlegesség, érthetetlenség, hogy a Ha volna két életem című dalnál sem tűnt fel a színpadon Som Lajos, pedig ezt Ő írta, ez az Ő dala volt?

Ismét teltek a percek és mint utólag kiderült csak az utolsó három számra tért (térhetett?) vissza a színpadra Som Lajos a Becsület, Kóbor Angyal és az Ajándék című számokra.

A közönség hatalmas tapssal és ovációval fogadta a koncertet és örült, hogy élőben halhatta ezeket a dalokat, de a koncertet követő dedikálás során sokan kérdezték és keresték Lajost mi történt? Hová tűnt a színpadról, de Ő csak mosolyogva annyit mondott elment dimenzionálni!
Vagyis nem derült fény a titokra, mi is történt a koncert előtt, a koncert alatt, vagyis a színfalak mögött, ami Som Lajos levonulásának lehetne magyarázata!

Ez történt Érsekújváron. Vajon ez fog történni a Papp László Sportarénában is a legendás ötösfogattal?

SirOesh

[2006.12.19.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
belaenvagyok 2006.12.28. 20:57 • [1]
"Az első három szám után különös dolog történt a színpadon Som Lajos elhagyta megszokott helyét a színpadon és levonult a színpadról, hogy ez miért volt senki sem értette a nézőtérről. Magától ment le, leküldték a színpadról egyéb okok miatt?"
Munkatarsatok helyett kellene keresni valakit, aki tud irni. Ilyen otromba szoismetles 3. altalanosban is 1-es ala! A megfogalmazast mar nem is emlitem.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Gitároktatás Budapesten (VII. kerület) tanár [2018.10.23.]
Beatles turnéhoz szólógitárost keresek zenekar [2018.10.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

István, a Király az Operettszínházban - Koppány, a sztár
Újra színpadra állították...beszámolók még
cdbolt.lap.hu