2024. szeptember 27. | péntek | Adalbert nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Online hiphop

A magát Magyarország első számú hiphop oldalaként aposztrofáló www.hiphop.hu valóban csábító mennyiségű tartalmat halmoz föl egy helyen, de meglehetős kitartás szükséges ahhoz, hogy eligazodjon az ember a számos cikk, kép, reklám és megvásárolható termék között.

Mindenből van egy kis ízelítő a kicsit kaotikus főoldalon, de aki esetleg nem mindennap látogatja az oldalt, és nemcsak a legfrissebb szövegekre kíváncsi, annak nincs könnyű dolga. A menü például alig észrevehetően szerénykedik a sarokban, pedig a sorba rendezett címszavak között könnyebb eligazodni, mint a dobozokba gyömöszölt főoldali tartalomban.

Egyébként tényleg minden van, ami ehhez a kultúrához hozzá tartozik. Számos interjú és képriport elérhető, a legnagyobb számban természetesen mégis a különböző koncertek leírásai szerepelnek. Mivel pedig a hiphop alapvetően egy zenei műfaj, ez teljesen rendben is van.

Kezdő látogató menő hiphopos lehet

Elvileg már ezzel is elégedettek lehetünk egy tematikus magazinban, de az internet lehetőségeinek köszönhetően zenét is lehet hallgatni ingyen, sőt tévéadás is van, igaz, még csak kevés felvétel látható, de azokat érdemes megnézni a téma – vagy az interentes televíziózás – iránt érdeklődőknek. Ahhoz is segítséget nyújtanak, hogy a kezdő látogató menő hiphopos legyen nemcsak tudásában, hanem külsejében is. A webshopban a trendi ruháktól a menő zenékig és a koncertjegyekig mindenféle kapható.

Az oldal egyébként nincs túlcsicsázva, inkább puritánnak mondható, pedig egy ilyen speciális közönséget megcélzó lap esetében szinte vártuk volna az ütősebb design-elemeket. Azért túlzás lenne azt állítani, hogy unalmas a lap külseje, de ez inkább csak a képeknek és a sok, de ügyesen szűrt és így nem zavaró, ugrándozó hirdetésnek köszönhető. A könnyen kitalálható cím és a sokszínű tartalom pedig talán tényleg az első számú „szaklappá” teheti az oldalt saját területén.

- www.klick.hu -

[2006.12.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.23.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

Vissza a jövőbe - Nick Carter elbűvölt minket a Barba Negraban
Rebecca: képzelet és valóság határán
Megnéztük a Follow the Flow-t a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még