2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Som Lajos esküvő 2006
Kapcsolatok
Som Lajos
Legnépszerűbb csengőhangok

Som Lajos ezoterikus esküvője

Alig Karácsony előtt egy kora délután különös eseményre gyülekeztek a vendégek a belvárosban a Walhalla étteremben, ugyanis itt tartotta Som Lajos és Sába Királynő házasságuk megerősítését ezoterikus szertartás szerint.

A szertartásra délután kettőkor került sor, az asztal telis tele volt mágikus erejű kövekkel, tárgyakkal és egy tálcán a két gyűrű, valamint a boldogság kék madara is kapott helyet.

A történet évekre nyúlik vissza, mesélte Som Lajos: „nem az élet napos oldalán éltem akkoriban, ennek ellenére feleségem mindenben segített és kitartott mellettem, ezért is döntöttem el, hogy karácsony előtt még egyszer megerősítem Vele házasságunkat”.

Somtól már megszokhattuk, mindég valami különlegességgel lepi meg barátait ez történt most is, hiszen a szertartás kínai és egyiptomi ezotériával volt megfűszerezve. A szertartáson ismét egymás ujjára húzták a gyűrűket, valamint a szertartásvezető egy zöldellő ággal, mint egy stóla kötötte össze a pár kezét, valamint a tűzet szimbolizáló gyertya olvadt viaszát, egy könyvbe csepegtették, amibe mindketten ujjukat belenyomva hitelesítették megújított fogadalmukat. Természetesen a szertartás végén közösen megsimogatták a boldogság kék madarát is.

De szavak helyett beszéljenek inkább a képek, amit a szertartáson készítettem, hiszen volt még egy különös meghívottja is egy szép kígyó a pár nyakában volt a szertartás alatt! A fogadalom tétel után a vendégek ajándékokkal lepték meg a párt és volt egy kis fogadás is, ahol kicsit gondolhattunk a másnapi karácsonyra, így dupla ünnepi hangulatban telt el a délután és a kora este.

Sajnos az idő kevés, hiszen Som és Sába szinte csak a karácsony szentestét tölthetik együtt, hiszen 25-én már főpróbája van a Piramisnak a Papp László Sportarénában, ezt követő két napon –a már ismeretes- 26-án és 27-én, pedig az év bulija!

-BK-

[2007.01.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még