2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A tánchirek site-ja
Képgalériák
Sztárok a jégen - képek a próbákról
Kapcsolatok
Nagy Feró
Varnus Xavér
Karsai Zita

A TV2 sztárjai elkezdték a jégtáncot, az RTL Klub egyelőre kivár

A TV2 hamarosan indítja jégtáncos showműsorát, az RTL Klub egyelőre kivárja a fejleményeket.

A TV2 ismét nagyszabású showműsorral készül, melyhez komoly reményeket fűznek. Míg a Megatánc alulmaradt a Szombat esti lázzal szembeni küzdelemben, a sztár-táncverseny jégre vitt változatával várhatóan elsőként rukkolhatnak majd elő. A csatorna szakít korábbi hagyományaival, melyek közösek voltak a Megasztárban is és Megatáncban is. Ezen túl már a TV2 sem ismeretlen tehetségek felfedezésével, és sztárságba emelésével próbálkozik. A jól működő külföldi receptet átvéve sztárokat küldenek a jégre, ahogyan a műsor címe - Sztárok a jégen - is hirdeti azt.

Az információk szerint mindkét kereskedelmi csatorna a jégen fog majd újra megütközni a nézettségi csúcsok meghódításáért. Az RTL azonban egyelőre hallgat a terveiről. A tanchirek.hu kérdésére szűkszavúan csak annyit válaszoltak, hogy egyelőre nem tervezik a Szombat esti láz széria folytatását. Azt is sejteni engedték, hogy legközelebb valószínűleg ők is a jeges nézettségi csúcsok meghódítására készülnek majd, többet azonban nem árultak el.

Jeges űtközet

Az információk szerint mindkét kereskedelmi csatorna a jégen fog majd újra megütközni a nézettségi csúcsok meghódításáért. Az RTL azonban egyelőre hallgat a terveiről. A tanchirek.hu kérdésére szűkszavúan csak annyit válaszoltak, hogy egyelőre nem tervezik a Szombat esti láz széria folytatását. Azt is sejteni engedték, hogy legközelebb valószínűleg ők is a jeges nézettségi csúcsok meghódítására készülnek majd, többet azonban nem árultak el.

A színész Damu Roland is Jóban rosszban kitart a csatorna mellett, ami nem kis áldozatot jelent a részéről. Nem elég hogy táncolni, zenére mozogni, és koreográfiákat előadni kell majd megtanulniuk, de a kihívást bonyolítja, hogy mindezt egy csúszós és hűvös jégpáncélon kell majd bemutatniuk várhatóan többmillió tévénéző előtt. Korcsolyát húz a műsor kedvéért Bódi Szilvi, Szekeres Nóra és Dobó Kata és Nacsa Olivér is.

Karsai Zita a Megatáncból érkezett a jégre, hogy ez előny lesz-e vagy hátrány az a heteken belül induló műsorból kiderül, Nacsa Olivérről pedig hamarosan megtudhatjuk, hogy számít-e, a hoki tudás a jégtáncban. A sportolókat Bíró Ica, Rubint Réka, és az olimpikon Csollány Szilveszter képviselik majd. A kezdésig azonban még rengeteg botlás, és esés áll a szereplők előtt.

A jégtánc világbajnoki címmel már bizonyított Regöczy Krisztina és Sallay András a zsűri tagjaiként vesznek majd részt a műsorban, akárcsak Varnus Xavér orgona művész. A sztárok felkészülését Póth Diána, és az Euroice korcsolyázói segítik majd mind szakmai tapasztalataikkal, mind bíztatással, amire szükségük is lesz a bátor próbálkozóknak.

Világbajnokok érkeznek

A műsor várhatóan legalább olyan népszerű lesz majd, mint ötletadó nemzetközi változatai, de hogy a nézettségi libikóka biztosan a tv2 felé billenjen, a készítők semmit nem bíznak a véletlenre. Felkérték a sportág legismertebb egyéniségeit is a szereplésre, így a műsorban látható lesz majd a Világ-, Olimpiai- és Európa-bajnok Katarina Witt és Jevgenyij Plusenkho is, aki már Magyarországon is bizonyította, hogy képes megtölteni egy sportcsarnokot lelkes közönséggel.

A két műsorvezető Tilla és Szekeres Nóra is szorgalmasan gyakorolnak a versenyzőkkel, hiszen a Sztárok a jégen című show-műsorban a TV2-n ők is korcsolyával a lábukon köszöntik majd a nézőket.

- Bíró Zsolt – Völgyi Attila (www.tanchirek.hu))

[2007.01.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még